- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reechyke
tag
Azt, hogy nincs netem, nem tudnak hivni. A tererö jelzä ikon meg se mozdul. Ha en hivok akkor ugye visszaugrik 3gre onnantol fogva müködik ha visszaugrik 4gre 1-15 percig megint. Es kezdödik minden elölröl.
De csak bizonyos hälozatolon csinälja nem mindegyiken.
Valaki nem tud ajänlani valami megbizhato telefont ami mem samsung?? Elegem van mär ebböl a rakäs sz@rbol. Mindig van vmi gondja!!! -
reechyke
tag
Van valaki akinek 6-os droid ota lefagy a 4g modem (1-15perc hasznälat utän) a telefonban??
-
törölt tag
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
-
dAnky
aktív tag
Srácok nem tudja valaki veletlenul hogy miota frissitettem az android 6.0ra azota az utorrent alkalmazas nem mukodik... talalkozott valaki ezzel a problemaval? Hogyan orvosolhato ez? Mert az u torrent alkalmazas utoljara 2015 novembereben adott ki frissitest... esetleg tudtok ajanlani masik torrent alkalmazast amivel ez mukodokepes lenne? Koszonom szepen a segitsegeteket
-
válasz
#18001664 #24378 üzenetére
Tesla Unread counter neve,de nálam 5.1.1 óta semmilyen telefonon nem működik.Feltelepítem,Novában be is van kalibrálva,Kisegítő lehetőségeknél engedélyezve is van,de nem jelzi az értesítéseket!Ha van valakinek erre megoldása,én is várom a javaslatokat!
Amúgy maga a Nova semmit nem változtatott az üzemidőn.
Én ezt használom (zedgeben találtam),de ez csak FHD.
Galaxyra galaxis... -
törölt tag
Tudtok ajánlani UHD felbontásban valami nagyon jó fekete hátteret? A lényeg,hogy a kijelző legalább 3/4-e fekete legyen.
Más, Nova launcher jobban meríti az akkut mint a gyári vagy sem, illetve unread counter van benne alapból? Köszi.
-
Cry0
őstag
nova launcherbe a gyári időjárás widgetet ki lehet valahogy tenni ?
-
Angel78
aktív tag
válasz
Markizmark #24370 üzenetére
Ha már marhulás, most vettem észre hogy nem érem el a felső ikont.
5,5"-ra nőtt az egde -
icemad
nagyúr
válasz
Markizmark #24368 üzenetére
Nézd meg a fényképezőt is. Nálam 21 megapixel lett a max felbontás.
-
icemad
nagyúr
válasz
Markizmark #24365 üzenetére
Recoveryben wipeolj mindent.
-
RaZroX
addikt
tartalék gumi a füleshez nem jár, vagy csak én nem találom ?
Tegnap este sikerült mind a kettőt elhagynom róla. Hol tudok venni ? -
válasz
fcbarca #24357 üzenetére
Én is nézegettem már ebayen őket,de nekem eleve gyanus az ár!Itthon szinte mindenhol 6-7k körül mozog.
Én ezen inkább nem spórolok,mert egy gagyi másolat a telefonnak se biztos hogy jót tesz,a másik hogy egy gagyibb verzió még nagyobb bajt is okozhat (zátlat->lakástűz hogy a legrosszabbat említsem).
Akkor inkább a drága eredeti,de akkor a baj lehetősége sokkal-sokkal kisebb. -
fcbarca
őstag
válasz
bulikavagyok #24354 üzenetére
köszi.és tuti eredeti fast charger?melyiket ajánlod?
-
anita67
tag
válasz
icemad #24352 üzenetére
Megszokásból szeretnék maradni a freemail-nél. Már a legelső okostelefonom is tudta kezelni ezt a fiókot, s amíg nem frissítettem a 6.0-ra, addig ezen a telefonon is minden gond nélkül működött. Bosszant, hogy ez a telefon már sokkal többet tud, mint a régiek, s egy szoftverfrissítés mindent elront.
-
-
fcbarca
őstag
Sziasztok. Mennyibe kerül egy eredeti s6 gyorstolto? Hol a legolcsobb?
-
anita67
tag
Sziasztok! Segítség kellene: a telefonon hol lehet kikapcsolni, hogy töltés közben ne világítson a képernyő? A Samsung Szervizben szoftvert frissítettek rajta, azóta van, hogy világít töltés közben. Viszont amiért kértem a frissítést, az a hiba nem oldódott meg. A freemail fiók 15 percenkénti szinkronizálásra van beállítva, de nem szinkronizál, nem kapok értesítést, hogy email érkezett (pedig be van állítva, hogy értesítsen). Csak akkor szinkronizál, ha belépek a freemailba. Többször kapok olyan értesítést, hogy: A szerver jelszava megváltozott, nem lehet belépni. Én évek óta nem változtattam jelszót, sőt böngészőkből simán betudok lépni. Esetleg valaki tudna segíteni?
-
Kékes525
félisten
Az android 6-ban hol tudom az SMS színét megváltoztatni? Az SMS beállításai között nem találom a Messages settings -> Background and bubbles beállítást.
-
snowdog
veterán
Szia!
Ilyennel már én is találkoztam mind a korábbi S Advance gépemen, mind a feleségem S4 minijén. Heteket töltöttem el azzal, hogy kiderítsem mi a fene merítette le így az akkut. Magát az alkalmazást nem találtam meg, de a kutakodások eredménye az lett, hogy a jelenséget a 1013-as processz okozta.
-
törölt tag
Üdv!
Pro kamera módban ugyebár menthető a RAW kép is, írja a súgó, hogy megjelenítő alkalmazás kell hozzá!
Snapseed és PS Express is telepítve van a telóra amik kezelik a RAW-ot. Ezek mégsem jók neki? -
szferix
tag
Valószínű így van, mert az előző telepítésemre akkor jött meg a frissítés, amikor ezt kiadták:
2016-03-24 Portugal (TPH) 6.0.1
Hiába multi CSC a frissítés egyértelműen eltérő időpontban jön. Legutóbb éppen később mint a magyar, de lehet hogy változó a sorrend. Mivel ez nem egy égbekiáltó eltérés, tényleg csak az országkód megnevezése marad zavaró, de az nagyon. -
Bence004
aktív tag
Ma vettem észre hogy amikor merül a teló és jelzi, a jelzőhang elég halk (a hangerő maxra van tolva) és úgy emlékszem (de nem biztos) hogy hangosabb volt.
Másnak milyen ? -
szferix
tag
Logikus amit javasolsz, kár hogy nem tegnap történt a harmadik teljes új telepítés előtt, biztosan azt csináltam volna. Nincs semmi jelentősége ennek a Portugál dolognak, nem is látja más (nálam), csak a PhoneInfo. Mégis nehezen tudok együtt élni vele, ami az én betegségem. Evvel együtt mostanában nem megyek neki szűz frissítésnek, ha nem muszáj. Harmadszor ment rá egy napom, mire mindet visszaállítottam.
-
szferix
tag
válasz
migabi24 #24292 üzenetére
Lehet félreérthető voltam, ugyanis a "nem" válasz volt a kérdésedre, (utána vessző) a telefon pedig FÜGGETLEN.
Egyébként nincs már jelentősége, újra telepítettem. Korrekt Hungary XEH négyfájlos ROM és mégis Portugál lett megint az ország kód. Nekem az a feltételezés szintű véleményem, hogy multi CSC kódok esetében valamilyen hardver azonosítóból (pl.: IMEI) kiindulva osztja ki az ország kódot. Nem lehet másként, mert a telepítés után az első beállítási oldal a portugál nyelvű üdvözléssel indít, amikor még hozzá sem nyúltam. (Frissítés előtt és után FR volt, csak megjegyzem.) Egyébként pedig a telefon tőlem nyugodtan származhat Portugáliából, vagy akár Burkina Faso-ból is, mert ki tudja honnan szerzik be a függetlent áruló hazai boltok, akiknek semmiféle hivatalos kapcsolata a Samsunghoz nincs. Úgy tudtam svájci eredetű, de itt a vevő vélt tudása ér a legkevesebbet. -
-
sgeza
veterán
válasz
migabi24 #24322 üzenetére
Ezért mondtam, hogy tegyen fel szolgáltatós romot, akkor tuti elfelejti a portugált.
Azt mondod, hogy utána a XEH alap scs-je portugál, és utána újra az lesz?
Ha így van, akkor nyugodt szívvel javasolom a vodafone-os romot, mivel a magyarok közül az eddigi tapasztalatok szerint erre jön ki először frissítés. Ugyanakkor nincs semmi gányolás benne! Egyetlen vodafone alkalmazást tartalmaz gyárilag, az pedig package disablerrel tiltható, bár amúgysem zavar sok vizet. Ja, és nincs telehányva mindenféle közösségi cuccal. Így nincs rajta gyárilag a fb, twitter meg mittoménmik.
Szóval nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!
-
zsoltyyy
senior tag
Tudja valaki hogy lehet zárolt képernyőre mozgó hátteret beállítani?
Ahogy utána kerestem azt írták hogy ilyet nem lehet, de van egy téma a témaáruházban (android 6.0 marshmallow flat theme) ahol mégis csak van. -
mufi
senior tag
Sziasztok, hogyan tudom visszaállítani az eredeti átlátszó notification bar-t? Mert most valami szürke színű és nem is átlátszó...(gondolok arra a részre amelyben az akksi, wifi, értesítés ikonocskák vannak a képernyő felső részben).
-
migabi24
nagyúr
Rosszul gondolod, azt jól tudod, hogy a szolgáltatós romokba úgynevezet single csc van ami csak az adott szolgáltó kódját tartalmazza ez miatt a szolgáltatós telókat könnnyű visszaállítani, a független romokba viszont multi csc van ami vagy 20-30 régió kódját tartalmazza és sajnos nem az XEH az alapértelmezett, ezért áll be portugálra
-
sgeza
veterán
válasz
csorbajeno #24317 üzenetére
http://repo.xposed.info/module/de.robv.android.xposed.installer
-
Ákkk
addikt
válasz
csorbajeno #24317 üzenetére
Az egy keretrednszer.
Vannak beépülő appok (modulként) és nagyon sok mindent testre lehet szabni.
De root kell hozzá. -
sgeza
veterán
válasz
Bigboy30 #24314 üzenetére
A profilválasztó alkalmazások szoktak ilyet tudni. Például én EasyProfiles-t használok, és emlékeim szerint tud ilyet. Sajnos azért nem tudom megmondani, mert ahhoz már mindenképp root kell (így nem jelenik meg a lehetőségek között sem). Szerintem xposed nem kell, de root mindenképp, sajnos!
-
Cuccok
tag
válasz
Bigboy30 #24314 üzenetére
Sajnos ezt csak xposed-framework esetén lehet úgy tudom.
Én is hasonló problémával küzdök és EZT az appot használom a beállítás gyors eléréséhez. Kellett 2-3 hét mire megszoktam, de kint van a gyorsindítóban így kiszúrja a szemem és nem felejtem el.
Ha mégis van erre más, automatikus megoldás akkor örömmel hallgatom én is! -
Bigboy30
csendes tag
Sziasztok,esetleg olyan programot nem tudtok ami mikor hazaérek átvált a telefon hálozat 2G-re mikor eljövök otthonrol meg vissza vált 4G re.Szörnyû otthon a térerô és mindig elfelejtem átváltani.köszi.
-
Cuccok
tag
válasz
migabi24 #24302 üzenetére
Ennek némiképp ellentmond hogy egy másik S6 duos szűz gyári (tehát nem rootolt) XEH-G920FXXU3DPBG-20160304110920 firmw esetében az app annyit csinál hogy megfagy a kezdőképernyőn.
Nálam legalább fut rendesen, csak a Telekom dobja vissza az aktivációt kb 10-15 perc múlva.
Próbáltam ügyfélszolgálaton keresztül is és úgy sem ment. -
sgeza
veterán
válasz
attilam #24307 üzenetére
De szerintem van még lehetőség.
Ezért írtam, hogy magyar szolgáltatósat kell feltenni. Abban gyanítom, hogy nincs portugál csc, így kénytelen beállni másra, ami az új romban van.Például nekem magyar vodafone-os, és nincs benne TPH (ha jól emlékszem, ez a portugál CSC, de TMH sincsen, ha az lenne). Így ezzel a rommal nem tud portugál csc lenni. Egyébként ki kell próbálni.
Tehát a sorrend: pl. magyar szolgáltatós rom (mondjuk vodafone-os - VDH), aztán mehet a XEH!
-
Windex
tag
válasz
PC4200 #24309 üzenetére
Ebbe én is belefutottam a napokban, egyik pillanatról a másikra nem ismerte fel a kábelt, próbáltam kábelt/adaptert is cserélni, de semmi. Szerencsére még vezeték nélkül tölt... Lesz egy utam az egyik pesti Samsung szervízbe, mert a 1-1,5 hetes tmx javítás most nem fér bele.
-
NY_A
őstag
Sziasztok.
Nemrég csinált a telefonom egy hiper merülést.
Kb. 2 óra alatt 40%-ról olyat merült nullára, hogy azt hittem elromlott a telefon. Meg akartam nézni az időt, erre semmi. A telefon kikapcsolva, de annyira, hogy bekapcsolásra is nulla reakció. Rádugtam töltőre, és bő 8-10 másodperc után kezdett el 0%-ról tölteni. Ez azért goromba.
Csináltam egy rendszer visszaállítást és reménykedem, hogy ez volt az első, és utolsó alkalom. -
attilam
őstag
Ez igaz, csak az a baj, hogy a XEH rom multi-CSC-vel jön ki, és abban portugál van elsődlegesként megadva. Tehát ha ezt felrakad, akkor vagy portugál lesz (ha olyan CSC-d van amit nem tartalmaz a csomag), vagy marad az ami előtte volt (ha azt tartalmazza a csomag). Más lehetőség nincs szerintem.
-
-Valinas-
senior tag
válasz
Markizmark #24301 üzenetére
Nekem ugyanolyan "smooth" mint a gyári TW, ha nem smoothabb, mivel jobbak az animációk.
Egyáltalán nem eszik többet az akksiból.
A háttérképnél ki kell kapcsolni, hogy színezze a hátteret, aztán újra beállítani a sima háttérkép választóban a kívánt háttérképet. Még azt is beállíthatod, hogy ne buborékok jelenjenek meg a simítás során. -
sgeza
veterán
válasz
attilam #24296 üzenetére
Ha nincs portugál csc az új romban, akkor hogy áll be arra? Azért kérdem, mert olyankor szerintem nem tud arra beállni, mivel azt nem tartalmazza az új rom. Biztos, hogy minden variációt kipróbáltál már? Emlékeim szerint többen is írták már, hogy milyen módszerrel állítható vissza. Csak egyszerűen abba belegondolva, hogy ha egyszer el tudott állítódni, akkor máskor is el tud. Olyan nincs, hogy átáll portugálra, de onnan sehogy, sehova!
-
Markizmark
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai robottaxi indul Európában
- Windows 10
- E-roller topik
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Viccrovat
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest