-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
válasz
MartOOn #22504 üzenetére
OK, köszi hát majd meglátom. Igazából én tokba csak akkor teszem ha melóba megyek, itthon csak úgy csupaszon van az asztalon, ha meg megyek valamerre akkor csak úgy becsúsztatom a zsebembe, kocsiban meg magam mellé teszem az ülésre. Zsóval durva behatások jó eséllyel nem fogják érni, de hallottam már rémhíreket hogy valakinek magától lepattogzott...
Igazűból emiatt vacilláltam ez meg az A5 között, de a jobb kamera, a komolyabb HW, a Qi töltés meg az IP67 miatt emellett maradtam. Hát majd meglátjuk, megbánom-e
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged