-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.Miki
őstag
Azért ennyire nem kell túlozni, egyáltalán nem megy fikázás. Mellesleg úgy állítod be mint ha a Z2 egy bug halmaz lenne az s5 meg hibátlan csúcskészülék, a fényévekkel jobb kijelentés is erős túlzás.
S5 nél szerinted miért van limitálva 4k felvétel időtartama 5 percre? A z2 is simán visz 5 percet de a 10 is meg van mindenkinek a leállás pedig csak 4K-ra értendő!. A két hangszórós csengés szoftverfrissítéssel javítva lesz.
S5 nél meg ott a recsegő hátlap, karcolódó home gomb, ujjlenyomat érzékelő pontatlansága ami most már le is tilt, ha túl sok a sikertelen próbálkozás,. Két kollégámnak már leesett a töltő nyílást takaró fedél...
Nem fényezem a Z2-őt nekem is volt, de az hogy átjössz ide és így előadod magad az szerintem kicsit túlzó.Az a legfontosabb, hogy elégedett vagy.
-
Ck.
addikt
Gratula, hogy tetszik a gép?
Mi vitt a szifon levaltasara? Mik az első benyomások? Maga a rendszer milyen iOS után?
Én jelenleg nem döntöttem el hova tartozom, másfél év droid után másfél év Alma jött, most 2 hónapja ismét Droid, de még mindig nem vagyok tisztában a tech-identitasommal.Fogalmam sincs mi lesz ha jön a 6-os Szifi és a 4-es Nóta.
XY:
Olvasgass bele a Z2 topicba és megtanulod mi az a sírás.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest