Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Jó okkal kerülte a felskálázást és a sugárkövetést a Nintendo
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeniBoy
aktív tag
Új a szitu,
ROOT megvan csak nem megy a backup-restore funkciók
Amiben próbáltam Helium, TitaniumB.erre van valami megoldás
?
-
DeniBoy
aktív tag
-
hatpersze
tag
válasz
szakallasgy1 #29292 üzenetére
Üdv
"Van erre valamiféle megoldás, hogy közbe tölteni is tudjam, de mellette a billentyűzetet tudjam használni?"
Igen, vagy szerzel hozzá egy wireless töltő egységet (a párna szinte mindegy milyen, a hátlap alá való kiegészítő lap a lényeg, sacc ötezerből megvan), vagy az egeret és a billentyűzetet lecseréled bluetooth egységekre (sacc 8-10 ezer ha újonnan szerzed be ezeket). A második megoldás drágább, de így még lehetőséged marad monitorra (tévére) kötni a telefont (ez megint párezer plusz), töltés közben.
Ezekbe a "perifériákba" a befektetés talán meg is éri, mert a későbbiekben is tudod használni egyéb készülékekhez (nagy valószínűséggel)."Másik kérdésem: a főmenűt hogyan tudnám vízszintesre állítani, úgy mintha pl a google chrome lenne megnyitva?"
Szerintem ehhez mindenképpen rootolni kell a készüléket, ha a root megvan az xposed keretprogram alól elérhető mondjuk az appsettings modul, abban pedig az egyik funkció a programok kényszerített elfordítása. Személyes tapasztalat, ezt a kényszerítést némelyik program "zokon" veszi (nem működik megfelelően)
A root megoldás az sd kártya normál használatára is (plusz segédprogramokkal).
Flash nincs. Ha beleásod magad a kérdésbe, valami félmegoldásokat találhatsz, de flash alapú tartalmakat (játékokat) nem fogsz tudni futtatni mobilon (ha mégis sikerül a megoldást majd oszd meg velem (
-
DeniBoy
aktív tag
válasz
N.otorious #29296 üzenetére
Azt megköszönöm, holnap várom.
-
DeniBoy
aktív tag
válasz
demeterf2 #29294 üzenetére
Ne is mond már kivitte az agyam,
Szerinted mit tegyek visszaraktam egy gyári stock romot:
G900FXXU1BOJ1_XEH/Mivel próbáljam meg rootolni
Lehet hogy a kálváriát az kezdte hogy kb 4 root metodust próbáltam ki, mire beadta a kulcsot
TowelRoot.com kezdtem majd a többi
Annyi a változás hogy a G900FXXU1BOJ3 volt fent most meg a G900FXXU1BOJ1 került fel
-
szakallasgy1
tag
Sziasztok!
Nekem lenne kérdésem az S5-tel kapcsolatosan.
kérdés: Sikerült billentyűzetet és egeret csatlakoztatni a telefonhoz, ami kényelmessé teszi a dolgot. Vettem usb elosztót is és otg kábelt. A gondom az, hogy nem tudom tölteni sehogy a telefont hiába kötöm össze az usb megosztóval a a táp usb és a perifériákat.
Van erre valamiféle megoldás, hogy közbe tölteni is tudjam, de mellette a billentyűzetet tudjam használni?Másik kérdésem: a főmenűt hogyan tudnám vízszintesre állítani, úgy mintha pl a google chrome lenne megnyitva?
Harmadik kérdésem: Hogyan tudnám rootolni, hogy az sd kártyára tudjak másolni?
Mlyen bőngészőt tudok használni a flash oldalak használatára?
G901F-es telefonom van.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
torreador22 #29287 üzenetére
Nekem pedig ott van. Nalam igy nez ki,ha alulrol indulok el felfele. Chrome nevjegye,adatforgalom csokkento,webhelybeallitasok. A chrome bongeszorol beszelunk?
-
torreador22
senior tag
válasz
Jack Oneill #29285 üzenetére
Webhelybeállitások ilyen nincs!
-
Jack Oneill
veterán
válasz
torreador22 #29283 üzenetére
Beallitasok,webhelybeallitasok,nyelv.
-
torreador22
senior tag
Sziasztok! A google böngészöben hol tudom beállitani a forditást mert izlandi nyelvre fordit.Köszi
-
DeniBoy
aktív tag
Sziasztok!
Számtalan root lehetőséget kipróbáltam és semmi nem akar működni,
kezdtem a
- TowelRoot.com de nem támogatja a telefont felirat fogadott,
- CF-Auto-Root-klte-kltexx-smg900f.zip odinnal de semmimi lehet a baj ???
G900FXXU1BOJ3 az alapsáv
3.4.0-5508620 kernel
gyári rom -
kengyel
nagyúr
válasz
papsoka #29275 üzenetére
A 4.4.2, egy stabil rendszer aláírom. Én speciel kíváncsi vagyok az új dolgokra, és azokat ki is próbálom. Azon kívül ha elolvasod mit fog hozni a 6.-verzió, már csak azok a dolgok miatt is frissítek. Ha nálad tökéletes a rendszer és elégedett vagy, majd eldöntöd hogy frissítesz, vagy nem.
Mindenkinek más erre a rálátása -
papsoka
aktív tag
Lehet hogy én vagyok a hülye mert nem értem, de áruljátok már el miért központi téma itt a 6.0-ra frissítés? Nekem TÖKÉLETESEN MEGY MINDEN a 4.4.2-őn (tökéletesebben mint az 5.0-án!!)!!! Soha nem volt még ilyen jó telefonom! Eszembe sem jut a frissítés! (Esetleg kíváncsiságból mint az 5.0-t.)
-
riszter
senior tag
Sziasztok!
Új belépő vagyok a lelkes klubban, vasárnap óta én is rendelkezem egy s5 duosszal!
Igazából be is laktam a telefont, meg is szoktam, nem volt nehéz s5 miniről tértem át, de egy dolog viszont egyre jobban kezd zavarni:
Sokszor megszakad a mobilnetem. A messenger, viber folyamatosan szakadozik, nem küldi el az üzenetet, a chrome is sokszor kiírja egy pillanatra hogy offline vagyok, aztán megy tovább a net.
Sim1-ben vodafone kártya a hanghívásoké, sim2 pedig telenor kártya csak mobilnet adatforgalom. Nálatok volt ilyen?? -
kengyel
nagyúr
válasz
Jack Oneill #29266 üzenetére
Én teljesen egyetértek veled, de bizakodóan állok a dologhoz. Ha már kihagyták az 5.1.1.-et, nem hiszem hogy ezt is kihagyják. Csak van egy olyan érzésem, hogy sokat fogunk rá várni.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
feelurself #29262 üzenetére
Komolyan mondom, ennyi negatív embert én még nem láttam
(Tisztelet a kivételnek) Én már talán inkább mégse nem mondok semmit, csak egyre kérlek, ha netán telót váltanál még az előtt, hogy kijön az M, nézzél vissza néha és ismerd el, hogy tévedtél. Ha nem jönne, akkor én is elismerem. Egyébként olyan szempontból látok egy halvány igazat a kijelentésedben, vagy inkább félelmet, hogy valóban volt már arra példa, hogy bejelentett frissítést visszavontak. Én nem hiszem, hogy ezt visszavonnák. Hidd el, megkapjuk
És béke
-
hatpersze
tag
válasz
demeterf2 #29247 üzenetére
Köszönöm, Neked is feelurself!
Fel is pattintottam az ANE2-őt. Nekem megfelel a 4.4.2, nem is akarok újabb romot rárakni, ezzel biztosan működik minden amit használok.
-
balintka
addikt
válasz
feelurself #29262 üzenetére
Szerintem meg lesz. Nem hinném el, h azt megtenné a Samsung, h cserben hagyja a tavalyi csúcsmodelljét egy foltozgatott 5.0-val. Az S4-emen is 5.0.1. van, az is megkapta a legújabb rendszert, holott 3 éves teló lesz. Ez alapján meg kellene kapnia a 6.0-t az S5-nek.
A legnagyobb vicc, hogy a Core Prime-on 5.1.1. fut, és már kapott egy frissítést, és lassan jönni fog a következő is (sammobile rom verziók alapján így nézem).
Ha viszont valóban nem lesz 6.0 az S5-re, akkor én többet Samsung telefont nem veszek.
-
feelurself
aktív tag
válasz
N.otorious #29258 üzenetére
Felejtsd el, hogy lesz Android M G900F-re.
-
embe
nagyúr
válasz
N.otorious #29258 üzenetére
Ez semmit nem jelent. Hazudtak már ott eleget.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
bence9110 #29259 üzenetére
Ha jol nezem,akkor neked nem magyar regios rom van fent. Ugyanis ez,ami felkerult, AUT regiokodu,ami Swajc regiohoz tartozik. Szerintem neked ugyan magyar regioba szant telod van,de nem a magyar regios rom volt rajta elotte. Legalabb is ha a legfrissebb rom listat nezem a samu oldalan.
-
N.otorious
senior tag
Galaxy S5 G900F Marshmallow 6.0.1 In-Development
-
Sza_Sa
senior tag
Nekem sincs, független, hazai.
-
Vitaqo
senior tag
Nálam sincs függetlenre még. Talán hnap reggel.
-
embe
nagyúr
Igen kerestem, de semmi új dolgot nem találtam a telóhoz.
-
bence9110
csendes tag
válasz
Jack Oneill #29252 üzenetére
igen, az
-
bence9110
csendes tag
Nekem most jön le egy 289,19 MB-is frissítés. Vajon ez mi?
Már rég voltam itt, nem láttam eddig hogy írta volna valaki hogy van új frissítés
-
demeterf2
tag
válasz
hatpersze #29245 üzenetére
Szia! Nyugodtan rakd rá az ANE2-t és rootold towelroottal.
Off1:Itt az új android hírek videóm, remélem tetszik nektek.
[link]
OFF2:És elindítottam egy új sorazat az android alkalmazások/játékokat. A neve alapján gondolom sejthető mit takar a sorozat. Igyekszem hétről hétre alkalmazásokat és játékokat bemutatni benne.
[link]
-
hatpersze
tag
Sziasztok
Van egy SM-G900F készülékem, eredetileg trémobilos, de független (gyári garanciális javítás után jött vissza függetlenként). Rootolni szeretném knox ugratás nélkül, de már kicsit belebonyolódtam a rengeteg infóba, segítség kellene.
Tehát jelenleg a csc kód TMH, bootloader BOJ2, baseband BOJ1. Erre a sammobile szerint ANH2 az utolsó 4.4.2-es rom. Ezt használhatom az ANE2 helyett, illetve ne törődjek vele, és rakhatom probléma nélkül az ANE2-őt??
A további menet (elméletileg) nem okoz gondot, csak nem szeretném elcseszni (egyelőre) a garanciát. De lehet felesleges erőlködnöm, mert nem telekomos kártyával használom, egy legközelebbi szerviz meg vissza is zárhatja a telefont. Mindegy, most még kínlódnék vele, ha már van rajta hivatalos gari.
-
kengyel
nagyúr
Pontosan innen rendeltem. Remélem még lesz esélyem, az ünnepek között megkapni.
(#29242) embe
Már egy ideje szemezgettem vele, de most eljutottam odáig.Tegnap a párom leejtette a L
enovot, megrepedt a kijelzője, és ebből merítettem az ötletet -
sheep
addikt
válasz
kengyel #29238 üzenetére
Ha teheted akkor angol oldalról rendelj az ebay-en belül, onnan pár nap alatt itt van. Az enyém is egy héten belül megjött és kb 600ft volt, szemben az itten több ezer ft-os árakkal.
@Jack Oneill:
igen az az.
nekem jobban tetszik mint a hagyományos, de ízlések és pofonok...a filmek 24 fps-el mennek a tv-ben, szal hozzá vagyunk szokva igen. De nekem sokkal jobban bejönnek a 60-as videók, valahogy több "élet" van bennük, sokkal valósághűbb nekem. -
Jack Oneill
veterán
válasz
gaborgyula #29239 üzenetére
Igy igaz. Nalam is egy csomo gyari felesleges alkalmazas le van tiltva.
(#29231)sheep: kiprobaltam a 60 fps felveteli modot. A gordulekeny felveteli mod az, ugye? Megmondom oszinten,nekem a normal jobban tetszik. Ennek olyan termeszetellenes a mozgasa.
-
kengyel
nagyúr
Megrendeltem én is az üveget a kijelzőre , reménykedem hogy " hamar " megérkezik. Azért mégis többet fog védeni , mint a hagyományos fólia.
-
boriusz
csendes tag
válasz
helixP #29233 üzenetére
Köszönöm a választ, de a rendszer alkalmazás eltávolítóval már volt dolgom, törlés után 1-2 perccel újra letöltődnek a törölt programok, így sajnos nem jutottam vele előrébb (ezért érdekelne, hogy melyik file-t kéne szerkeszteni, amiben a letöltési listák vannak).
A pannon vackai folyamatosan frissítik magukat roamingon!!! keresztül is, hiába van beállítva hogy ne tegye, és nem lehet kilőni sem őket, amint kilövöm, máris betölti magát újra és fut a háttérben (meríti az aksit, foglalja a memóriát és a tárhelyet) ráadásul ezek a programok olyanok, amik abszolút nem érdekelnek engem. A garancia elvesztése nem hoz lázba, már buzgeráltam a telót, és nem vagyok benne biztos hogy megmaradtak az eredeti dolgok benne, de a lolipop5 frissítése után muszáj volt visszarakni a kitkat-et mert használhatatlan lett
-
Domike
tag
válasz
vazulka2800 #29218 üzenetére
Szia!
Lolli alapú a Blisspop?
Ha igen, innen [link] tedd fel a megfelelő xposed-et (snapdragon).
Deodexed rom kell neki.Üdv, Döme
-
helixP
nagyúr
válasz
boriusz #29232 üzenetére
A memóriával ne foglalkozz, van neki elég. Az meg, hogy lassítják a telefont, hát nem tudom, a Pannon alkalmazás tuti nem lassítja.
Amúgy ami lehetőséged van:
Root + Rendszeralkalmazás eltávolító + Greenify.
A Rendszeralkalmazás eltávolítóval csak óvatosan.Egyébként Beállítások/Alkalmazások menüpontban elég sok samsung-alkalmazás letiltható.
-
boriusz
csendes tag
Sziasztok! Engem az érdekelne, hogy lehet törölni gyári alkalmazásokat mint pl:deezer, pannon vackok, és hasonlók, melyeket sosem fogok használni, viszont foglalják a memóriát és lassítják a telefont. Szoftverekkel már próbáltam, (finoman szólva is egy nagy sz*r lett az egész teló) a programok amikkel kordában tartottam a többi nemkívánatos programot, azok ugyan azt az eredményt produkálták, mint amiért letöltöttem őket.... Szóval az lenne a kérdésem melyik rendszer file(ok)-ban van a gyári telepítés leírása amit módosítani kéne, hogy csak egy sima telefon legyen és hogy azt mivel lehet/érdemes szerkeszteni? Remélem érthető volt hogy mit is szeretnék. Válaszokat előre is köszönöm.
-
sheep
addikt
válasz
Jack Oneill #29229 üzenetére
Nézz meg a youtube-on pár 60 fps-es videót és látni fogod. Sokkal folyamatosabb a mozgás. Ha hozzászoksz utána nagyon érezhető ha nincs meg a 60 fps.
-
embe
nagyúr
válasz
Jack Oneill #29229 üzenetére
Természetesebb, élethűbb lesz a mozgás.
-
Jack Oneill
veterán
Egy kis információt szeretnék kérni. Többször írtátok itt, hogy 30 meg 60 fps videó készítés, stb. Annyira mondtátok ezt, hogy elkezdtem gondolkozni rajta, miért nem jó az alap beállítás? Mire jó, ha én 60 fps értékkel készítem a videómat?
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Még egy kérdés. S5tel lehet olyan videó közbeni lassításokat csinálni mint pl a szifonnal? Esetleg kell hozzá valami app? Gondolok itt olyasmire, hogy készítek egy videót, majd utána be tudjal lassítani egy általam kiválasztott részletet. (Gyári szoftom van).
-
kengyel
nagyúr
válasz
h_benjamin #29223 üzenetére
Holnap reggel megrendelem, aztán majd várhatom a megérkezést. Kösz a választ !
Már nem gondolkozom rajta, mert a párom most ejtette le a lenovot. Be is repedt az üveg rendesen -
kengyel
nagyúr
válasz
Jack Oneill #29212 üzenetére
Ez ezek szerint nagyon eltérő, de nálad nagyon kevés helyet foglal
(#29217) h_benjamin
Jó hogy dobtad a linket, most már berendelek egyet. Bár még a felrakásán gondolkozom, de biztos sikerülni fog.
-
embe
nagyúr
válasz
h_benjamin #29217 üzenetére
Nekem minden telómon az van/volt. Könnyű felrakni, és jobban véd mint a hagyományos fólia.
-
vazulka2800
tag
Sziasztok! Fel tettem a BlissPOP-ot és szerettem volna az Xposed Installert is de miután fel tettem TWRP-ből a hozzá tartozó .zip-et nem indult be a teló. most újra raktam a BlissPOP-ot működik. Azt szeretném kérdezni,hogy hogyan tudnám működésre bírni az Xposed-et.
-
h_benjamin
aktív tag
Napokban meg jött nagyon jó cucc! Kétféle törlő volt hozzá! Tempered Glass Film Screen Protector
-
helixP
nagyúr
válasz
h_benjamin #29214 üzenetére
Jól elbeszéltünk egymás mellett
Nem is tudtam, hogy a 60fps-t nem tudja a google kamera. -
embe
nagyúr
válasz
Mi a Manó?! #29201 üzenetére
Nekem 3,93Gb. De ebben van pl. a 3 navigáció is.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Erdekes. Nalam 29 MB.
-
helixP
nagyúr
válasz
h_benjamin #29209 üzenetére
Azt írtad, hogy nem tetszik, hogy külön be kell kapcsolni a 1080p-t. Erre írtam, hogy google kamera app, ahol nem kell külön bekapcsolni a 1080p-t, hanem egyszer elég beállítani.
-
helixP
nagyúr
válasz
h_benjamin #29206 üzenetére
Másik kamera app? Pl Google kamera?
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Usb kábelen keresztül csatlakoztatom a telefont a tévéhez, mert az sd kártyán lévő filmet szeretném tévén nézni. De a tv azt írja, hogy nincs csatlakoztatott eszköz, a teló viszont vesz fel áramot. Ez telefon beállítás fail, vagy kéne hozzá valami app?
Miért nem működhet? -
h_benjamin
aktív tag
Nagyon nem tetszik hogy külön be kell kapcsolni hogy 60fps-el vegyen a kamera. :/
-
the_pimp
senior tag
Sziasztok,
Megtudjátok mondani pontosan milyen gps chipset van az s5 ben?
Üdv
-
kengyel
nagyúr
válasz
Szia !
Ez tényleg érdekes, mert nálam 1,16 GB.-a mennyisége. Eddig nem is figyeltem fel rá, de valaki biztos tudja a megoldást.
-
ACE-
addikt
Valaki használja úgy a telót hogy az aznapi naptár eseményeket a záróképernyőre rakja? Hogy lehet ezt megoldni?
-
khorvat
senior tag
válasz
Ez engem is érdekelne, nálam is kb. ekkora és gőzöm nincs mi ez valójában?
-
Mi a Manó?!
tag
Sziasztok!
Egy kis belső tárhely problémával fordulnék hozzátok.
A Tárhely menüben van egy olyan, hogy vegyes file-ok, ami nálam akkor is 4,33Gb, miután töröltem belőle mindent! Ha meg nyitom, akkor nulla alkalmazás van benne! Viszont a belső tárhelyből hiányzik ez a 4,33Gb tárhely! Van ötletetek, hogyan tudnám vissza kapni ezt a tárterületet is? FR- nem igazán szeretnék...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légtisztítót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Jó okkal kerülte a felskálázást és a sugárkövetést a Nintendo
- További aktív témák...
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest