- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sniper112
aktív tag
heló én még új vagyok ebben a topikban és érdeklődnék hogy nem rég vettem egy samsung galaxy s4 I9515 példány és loli van rajta ami jól mükszik nincs gond vele csak néha amikor a hangszóró a nagyobbik hirtelen hangot ad vagy lejátszik kis rendszerhangokat akkor van ilyen a háttérbe ilyen recsegő hang vagy valami zaj és néha zavaró, lehet vele valamit kezdeni? amúgy nincs vele gond jól szól minden film zene iáték ,vagy esetleg szoftveres hiba volna? mert engem amúgy a 4.4.2 es rom jobban érdekelne mint a loli. adok a telóról bővebb infót is ha kell. remélem valaki tud segíteni.
-
sniper112
aktív tag
heló nekem csupán a kérdésem az lenne hogy van nekem egy i9506 t mobilos telefonom és ha én függetleníteni szeretném imei kóddal akkor a knox ugrik ? tudtommal nem kéne neki. előre is köszi a választ.
-
sniper112
aktív tag
válasz bwin.party #61811 üzenetére
általában azoknál hamarabb lemerült a telefon gondolom a vizualitás miatt is meg lassabban tölt be egy két dolgot én is nem rég váltottam 4.3 romra és sokkal jobban mozog mindenben a telefonom.
-
sniper112
aktív tag
válasz bwin.party #61814 üzenetére
sajnos ez igaz ennyivel jobb a nexus telefonok sajnos mert azokra elég sűrűn jönnek frissítések.
-
sniper112
aktív tag
válasz Tesztelo.hu #61829 üzenetére
ez igaz de legalább a nagyobb hibákat kijavítanák mondjuk a 5 android nál is. de sajnos a probléma ott van hogy a Google fejleszti a kódot a nyerset megkapják a cégek mint pl Samsung átportálja magának itt ott tesz bele ezt azt és rakja a telefonokra de ha pl hibás a forrás akkor hibás lesz a teló is meg ráadásul amibe belenyúlnak akkor még az is adhat problémát és ezen dolgozik 2-3 ember az átportáláson.
régen amikor még mindenki saját szoftvert fejlesztett 20-30 ember dolgozott egy telefon szoftverén és akkor kevés is volt a hiba.de sajnos a cégeknek mindig a sorozatgyártás a fontos emiatt sajnos adják ki az újat és újat csak mint jó példa itt is hogy az s4 lte verzió elég erős és most nem nagyon tudnak hová fejlődni a telefonok és emiatt nem értem hogy miért nem fejlesztenek rá tovább mivel még mai napig kaphatóak s4 lte is meg s4 value edition is még ha gyengébb is legalább egy normális 5 androidot rá vagy 5.1.1 mert ha jól tudom az a kevésbé hibás szoftver. a nexus dolgoknál meg azért jobb mert ott folyamatosan javítják a hibákat és kiadják ameddig csak lehet a szoftvert csak sajnos az a telefon dupla annyiba kerül. úgyhogy hiába mondják hogy ingyenes az android de ezek által nem igazán ingyenes. -
sniper112
aktív tag
válasz Feri1977 #61950 üzenetére
a hálózat meríti jobban mert mikor bekapcsolod az adatkapcsolatot akkor szinte maxon megy a rádió hullám sávszélessége így ezáltal jobban meríti az akksit és wifivel összehasonlítva nyilván függ milyen sávszélességen fut a wifin de pl ha 72 mbit/s akkor kevésbé meríti mint 3g-4g -én.sok helyen még nincs 4g vagy lte csak h+ vagy 3g arra érdemes tenni. tehát a wifit érdemes használni ahol van rá lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest