Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
válasz
matkesz20 #55847 üzenetére
Most egy picit megkutattam a dolgot. A webshopok alapján egyedül az elülső keret különbözik, mert a középsőre mindenhol írják, hogy jó ehhez is meg ahhopz is. Viszont az elülsőre mindig van külön i9505 opció.
ezen az oldalon fel is tüntetik, hogy az i9500-hoz ez nem jó: [link] (Mondjuk tőlük nem merek rendelni, mert túl olcsó hiába van odaírva mindenhová, hogy OEM. Persze lehet az de én már nem tudok kiigazodni)
(#55848) Szabcsizz: Az nincsen egyben az LCD-vel. Nagyon jól szerelhető a készülék, mindent szét lehet kapni. Csak a keretre lesz szükséged.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest