- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Raspberry Pi
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisvol
aktív tag
válasz
Tanczi01 #36678 üzenetére
Én nem vagyok guru, de az enyémen eddig csak a gyári romok voltak és az akksi idő kb. egy nap volt. Ha a gyárival neked két nap, akkor tedd vissza a gyárit. (És örülj, mert nekem soha nem volt két nap) Vagy milyen ROM van fenn? Miért tetted fel? Milyen pluszt nyújt neked a gyári ROM-hoz képest? Ha az akksi idő ennyire aggaszt, vagy ennyire fontos neked, akkor menj vissza a gyárira és mondj le a a fent lévő ROM esetleges plusz szolgáltatásairól. Ellenkező esetben meg töltsed, és használd a telefonod. Arra való.
És bocs, hogy nem technikai alapon közelítem meg a kérdést, és nem kérem, hogy linkelj akksi statisztikát, és nem ajánlom, hogy nézd meg az akksidat, hogy púpos-e. Ezt meg fogja tenni más helyettem. Megmondom őszintén kicsit túllihegetnek érzem ezt az akksi mizériát. Lemerült? Feltötltöm. (Eseteleg ha púpos, cseréltetem) Ha az életvitelemből adódóan nem tudom napközben tölteni és élet halál kérdése az akksi, akkor veszek egy pót-akksit, oszt' jónapot. Esetleg egy régi nokiát ami hetekig bírja. Egyébként meg, ha az ember nem a Holdon melózik akkor számtalan lehetősége van arra, hogy akár csak percekre is de töltse a telefonját. Mindenki különbőzőképpen használja a készüléket, értelemszerűen az akksi statok is mások lesznek. Én személy szerint nem bámulom az akksi stasztikámat, max ha valami nagyon kirívót veszek észre, normál használat mellett. Ha jelez, akkor feltöltöm, de este mindenképp. Szerintem ennyire egyszerű. Vagy én vagyok az
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Bluetooth hangszórók
- NBA és kosárlabda topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nintendo Switch 2
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Mobil flották
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest