- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Philips LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revesz
aktív tag
válasz
Elemental #24890 üzenetére
Nem tudsz olyan telefont venni aminek ne lennenek hibai, szerencsere a samsung eleg combos garanciat biztosit az s4 nek ami meg is kapta a premium garancia nevet. Sok mas gxyarto nem, hogy premium, de meg normalis garanciat se tud adni a telefonokhoz, ha nagyon felsz a hibaktol akkor a samsung lesz a legjobb valasztas.
-
Goldmen75
őstag
válasz
Elemental #24890 üzenetére
Nem tudom miket olvastál, persze ki lehet fogni a szart mint minden másból, de nekem pl mióta megvan...2 hóna?! SEMMI baja....gyors, nem melegszik nagyon, qrva jó képe van, q...a jó fotókat készít, kényelmes....stb...jah én lehet nem rootolom, kutyulom, romolom, gyári rom van fenn
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest