- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Akciókamerák
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
OTA = On The Air, automatikus frissítés ahol wifin letölti a készüléked a szerinte legfrissebb szoftvert, majd rátelepül és restart után mindenki happy.
ODIN = PC alapú szoftver, amivel kábelen keresztül tudsz a készülékedre szoftvert tölteni.Olvass utána mielőtt hozzáfogsz az utóbbihoz. Amúgy azt nem értem, hogy az S4 mini téma összefoglalójában miért csak mobil odinos link van. (amúgy a meglévő linkekről kb. 3 hoppal el lehet jutni egy odint boncolgató leírásra).
Wg.
-
-
-
-
Szerintem a topik nem azért nem pörög, mert olyan isteni a telefon, hanem mert nem igen van miről beszélni. Ha jön is rom, ritka mint a fehér holló. A knox miatt mindenki be van fosva hogy elveszik a garanciája, emiatt a custom romokkal is alig mernek szórakozni. A 9195 szoftveres támogatása is konvergál a nullához, a többi változatnál még rosszabb a felhozatal. Dícsérni nem sok mindent lehet (max a kamerát
), működik a telefon, leszámítva hogy néha újraindul/befagy hektikusan zabálni kezdni az akksit.
Csorgatom a nyálam a kollégák telefonjaira, mert nekem előtte SGS2-m volt nekik meg S3 és S4-ük van. Én utóbbi kettőt a méretük miatt nem vállaltam be, de lehet jobban jártam volna. S3-a és S4-re pl van MIUI...
Az S1-em és az S2-m is megy a mai napig a családban, utóbbi a nagy akksival verhetetlen jó üzemidőben, fogásra, méretre stb. Ez az S4 minimről sajnos nem mondható el... Ahogy telnek a hetek, igazából egyre csalódottabb vagyok.
Rohadt drága volt, és mindezt egy erős közepes hardverért és egy használható méretű kijelzőért fizettem. A többi hw elem vagy gyenge, vagy nem használom a való életben. Tök jó az LTE és az NFC csak semmire nem használom.
A kamerát használnám, de nekem az a bizonyos "rossz széria van" biztos, mert finoman szólva nem túl szép képeket készít akár a régi SGS2-vel összehasonlítva, akár az S3 vagy S4 mellett.Persze ettől még lehet imádni, és aki szereti annak azt kívánom hogy sokáig működjön megelégedésére!
-
válasz
sarasota123 #4399 üzenetére
Ilyen bug lehet:
- nem gyári adatkábel miatt
- fejlesztői módban buzerált USB beállítások miatt
- elkoszolódott USB aljzat miatt
- eltört USB aljzat (megfeszült, nem normálisan távolították el stb.) miatt
- szoftveres bug miatt (ha rootolt és van CWM, mentsd le a rendszert és tolj rá valami mást, vagy full wipe)Wg
-
-
válasz
radicspeter1 #4361 üzenetére
Én attól tartok nem is lesz KitKat S4 minire...
-
-
-
-
Valaki használna MIUI-t az i9195-ösén?
-
-
válasz
riszter #4130 üzenetére
Légy erős, kurta könnyen... Nem ő lenne az első, aki a kisujjával támassza meg alulról a készüléket. Anno volt egy kollégánk (SGS2), akire rendszeresen rá kellett szólni hogy igazítsd meg az ujjad mert megint nem értem amit mondasz. Mióta a többmikrofonos, zajszűrős, hiperszuper telók vannak, azóta a helyzet nem hogy jobb, egyenesen rosszabb ilyen szempontból, mert bugyborékolni, stb. kezd egyik-másik készülék ha a mikrofont lezárod.
-
-
-
-
Ha már itt tartunk, jönnék én is egy kontra véleménnyel. :-)
Ha technokrata nő vagy, akkor jobb választás az S4 mini, ha inkább egyszerűbb felhasználásra vágysz, akkor én személy szerint inkább az iPhone-t javaslom. Egyszerűen azért, mert lényegesen egyszerűbb a használata. -
-
-
-
-
-
Az ART sem csoda, kb 20% gyorsulás a program indításakor. A jól megírt, optimalizált szoftver amúgy is gyorsan indul. Start után meg mindegy hogy ART vagy Dalvik van... Szóval nem nagy szám a legtöbb szoftvernél. :-)
-
válasz
radicspeter1 #3744 üzenetére
Részleteznéd hogy "minden téren" miben jobb? Tapasztalati dolgokra gondoltam...
-
-
válasz
South Velen #3555 üzenetére
Köszönöm a jó megfogalmazást!
Amúgy tényleg jó teló, de az tény hogy nem túl fényes a kamera minősége (huh, de ratyin finom voltam
) és a készülékház tényleg olyan jó csúszós egy picit izzadt kézben mintha egy nedves söröskorsót fognál két ujjal.
Az i9195 igenis jó telefon, némi kompromisszummal. Ez van.
-
Nem mondtam hogy nem hasznos néha. Pl ha vadászod melyik szarul megírt program ragad be, vagy anomáliákat keresel igen hasznos. Viszont melyik gyári romon, vagy gyári leírásban van az hogy hogyan kell memóriát ürítgetni?
Szép lehetett volna a makró kép, de kivágott makró?Tedd már fel az eredetit is.
(#3561) saril
Pár hozzászólással ezelőtt még azt sem tudta, hogy hanyas Nexusa van, az hogy S4 vagy S4 Mini már mit számít?
(#3557) saril
Minden tiszteletem a tiéd, nem csak beszéltél hanem utána is néztél hogy igazad van-e! Követendő példa, RESPECT!
-
-
-
-
válasz
South Velen #3543 üzenetére
Meg még vagy 100 olcsóbb telefoné. :-)
-
válasz
Steelheart2 #3532 üzenetére
Jól döntöttél. Az S3-ra lényegesen több főzött rom is van, sokkal kezelhetőbb és jobban összerakott telefon szerintem, plusz van normális kamera benne.
Sajnos nagy, ha lapát kezed van imádni fogod. Kiskezűeknek inkább az s4 mini, nekem is azért van.(#3539) saril
Max a telefonnak nem lesz baja tőle, maradjunk annyiban. Menj el egy developer fórumba és meséld el hogy szerinted semmi nem történik a kill-t kapott processekkel és semmi nyoma nem marad az egyébként finoman szólva nem tökéletesen megírt android oprendszereden. Biztos ott is jót fognak mosolyogni.
A memória ürítésnek semmi értelme, ezt már ezer fórumon, ezer oldalról megírták többen. Főleg azért nincs, mert az API Level 4 óta, ezt tisztességesen elvégzi az oprendszer, ha szükség van rá. Ha nincs nem üríti. Manuálisan max rejszolni lehet hogy "némá', milyen jó sok memórijám van szabadon he!"
Erre meg sokkal jobb az xvideos.com. -
-
válasz
whiteman0524 #3500 üzenetére
Tartok tőle hogy a képminőség nem igen fog javulni mostanában...
-
válasz
whiteman0524 #3498 üzenetére
Gyakorlatilag nem, ha developer vagy és nem akarod jelezni hogy te vagy az a mocsok aki küldözgeti szegény user adatait vígan kifelé.
-
válasz
papsoka #3494 üzenetére
Bármi lehet, nincs szerencséd.
0-100ig vannak a rendszer által használt pidek, utána szabadon kap számot bármely process. Állítólag a Media Servert futtató appokhoz tartozik, de mivel szabad bármilyen appnak, így ez csak találgatás. Nekem is volt anno, én módszeresen fagyasztani kezdtem az alkalmazásaimat 1-1 napra és teszteltem. Végül meglett, egy lejátszó program zúzta az akksit (és pofázott a netemen hazafelé is).
Szvsz kezdd el vadászni! -
-
-
-
-
-
-
Sziasztok!
Nem használ itt valaki MIUI-t i9195-re? Ha igen, tudna adni egy linket, vagy hogy melyik verziót használja?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az S III kistestvére nem volt rossz ötlet, de túl sok kompromisszumot kellett kötnie a vásárlónak. A S4 apróbb kiadása viszont irgalmatlanul jól sikerült.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Opel topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple TV eladó
- Xiaomi Redmi A2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest