- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
cultfeca
tag
Amikor beszéltem a Samsunggal akkor nekem azt mondta az ügyintéző,hogy regisztráljam be S3 VE-re de majd lesz S3 Neo.De amit linkeltél az alapján az S3 VE és az S3 Neo az egy és ugyanaz. Legalábbis a típusszáma mindkettőnek I 9301I. De még erre én rákérdezek legközelebb.Hátha másik ügyfélszolgálatos lesz akit kapok.
-
cultfeca
tag
Én is szombaton vetten egy S3 Neo-t a menyasszonyomnak.Meglepetésemre igen jó kis készülék.A mérete sem zavarba ejtően kicsi(Note3 van nekem).A kijelző szerintem GG3 de ez csak a privát véleményem,erre utaló infó-t én se találtam.Én most azért harcolok,hogy felvegyék a prémium garis készülékek közé és legyen házhoz jövős szerviz.Már azt az infó-t kaptam,hogy egy hónapon belül közte lesz.De ha többen is beszélünk a Samsung Magyarországgal,akkor remélhetőleg be is váltják az ígéretüket. Ezért kérek mindenkit akit érdekel a dolog legalább egyszer telefonáljon a Samsung ügyfélszolgálatra.
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Lexus, Toyota topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Spórolós topik
- Dolce Gusto
- C# programozás
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest