Hirdetés
- Az AMD-vel fejlesztené igazán használható szintre a kvantumszámítógépeket az IBM
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Összefog a YMTC és a CXMT a kínai HBM fejlődéséért?
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
barcsajani #1954 üzenetére
Arra gondoltam, igen. Újraindulás nálam még 1x-sem volt. Melegszik ha töltőn van és netezek, ennyi.
-
Roland0224
senior tag
válasz
barcsajani #1954 üzenetére
hát ez sok mindentől függ mire és mennyit használod mi fut a háttérben meg a fényerőtől gps megy-e vagy sem ki lehet belőle hozni amúgy sőt többet is akár csak okosan kell csinálni
én úgy szoktam auto fényerő és ha megy a net akkor a ds battery lekapcsolja ha zárva a kijelző és óránként( ez tetszőleges) bekapcsolja 1-2 percre megjönnek az üzenetek értesítések aztán kikapcsolja és ha feloldom a kijelzőt akkor bekapcsolja magától a netet és szinkronizál is egyet plusz ha sötét hátteret használ az azért segít meg esténként nem ég ki a szemed
nekem ki szokott bírni 1 napot ha nem játszom és facebookozom folyton ha nem akkor felrakom tölteni mert vettem powerbankot egyik leghasznosabb dolog telefonhoz szerintem megéri már 4-5000 FT ért lehet venni olyat amivel 1-,15 ször feltöltöd 0% ról nekem 4400 mah-s van (két telj. feltöltés és meg marad benne egy kicsi)szerintem azért ajánlatos egy manapság de ha ebayen rendelsz már van ott 12.000 mah-s is elég jó áron -
válasz
barcsajani #1952 üzenetére
Szia
Ha rendesen van beállítva a wifi, akkor simán kibírja. A wifi-t alapból nem lehet teljesen kikapcsolni, csak a haladó beállításokban. Akkor melegszik, komolyabban, ha játszol rajta, normális használat mellett nem jellemző, hacsak nem töltöd közben, akkor azért érezhetően melegszik. Érdemes úgy ütemezni a töltést, hogy ne kelljen közben egész idő alatt a kijelzőt simogatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S22 Ultra // 256/12Gb // PhantomWhite 45w töltővel
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest