- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gamepad
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJ hunter
aktív tag
válasz
huberpe #1709 üzenetére
Szia,
Ez nalam is eleg gyakori hiba. Bosszanto dolog nagyon. En arra gondolok, h vmi app miatt van, bar tul sok appot nem tettem fel. Majd ha lesz idom, nyomok egy gyari visszaallitast, meg legyalulom az egeszet. Nalam kb 1-2 honapja van ez a hiba, es en is telekomos vagyok. Terero 3-4palcikan van, cdak epp nincs netem.
-
ansmi
csendes tag
Töltsd le ezt: CF-Root i9301i
Csomagold ki a zip-et.
Telefon Download módba, pc-re rádug, Odin indít (a zip tartalmazza), PDA-ba betallóz az .md5 fájl, Start
Újraindulás után SuperSU indít, ha esetleg felugrik egy ablak "Samsung KNOX észlelve", nyomj egy Mégse-t! Ha jól emléxem még lefrissíti magát.
Mostantól minden root jogot kérő program indításakor felugrik egy ablak, ahol
megadod a programnak a SuperUser jogot. -
scyllarus
veterán
Ezt jó lenne, ha a szolgáltatók munkatársaival is közölné valaki, évek óta röhögök, hallva az eladott telefonok mellé adott javaslataikat.
(Egyébként vagy 10 éve volt Li-ion, azóta Li-polimer van)
Jhonny Cage: újabb babona. Az android tárol statisztikát az akku merüléséről, ezt az adatot azonban nem használja semmire. Nem "tanul"
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest