Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zŰrkutató
csendes újonc
Az S3 Neo-mat most cseréltem le egy samu A70-re. Egyik oka volt a cserének, hogy a 4.4.2 már kevés néhány applikációnak. Egyébként nagyon jó kis telefon, a videó felvételek különösen szépek. Mivel vigyázok a cuccaimra, tok+bőr övtáskában hordtam, teljesen olyan mint új korában. Az dühítő, hogy az új vagy legalább egy előző android verziót nem kapják meg a készülékek frissítésként, mint pl. a windows esetében. Ha így lenne, nem avulna el a telefon. Az 5 éves Neo-ban nemrég cseréltettem le az akksit Samsung szervizben. Drágább volt mint az után gyártott, de megbízhatóan teszi a dolgát. Az A70 nagy kijelzője elcsábított, de a Neo-ról jó emlékeim vannak, jó kis telefon. Megvan, nem dobom ki, jó lesz tartaléknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Elektromos autók - motorok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Gigabyte alaplap topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Akku 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Samsung S25 Ultra, 256GB, Titán Black, fóliás, gyári független, ajándék gyári bőr tok+biztosítás
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest