- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- RAM topik
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Analóg fényképezés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
szabeska #7820 üzenetére
Expert RAW-nak nincs Night Mode-ja, össze se lehet hasonlítani a kettőt. Arra voltam csak kíváncsi, hogy az S22-féle képalkotó algoritmusokat használja-e a telefon ebben a firmware-ben, vagy csak új funkciók kerültek bele, mint például a külön rögzített két videostream és hasonlók, de nem tudom eldönteni. Nem tudom eddig megvolt-e, de most pl. van Night Mode-nál "Max" záridő, és úgy még jobbak a képek. Alapvetően nekem tökmindegy, melyik szenzort használja, mert ahogy látom, ha van fény (pl. este), akkor jó képeket csinál, vaksötétben meg mindennek örülni kell, ami elkészül. A fotóim nagy része általában világban készül, ott meg teljesen jó a telefon.
A remegés egyelőre nekem is eltűnt, majd meglátjuk. A fogyasztást még nem tudom megítélni, 5.5 órája frissítettem, azóta 27% ment le az akkuból, 3 óra kijelzőidő, a fele Youtube, de a kamerát is próbálgattam, az meg sokat fogyaszt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Külsőben újít, kamerában és tollban erősít, a dobozon viszont spórol a Samsung topmobil.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung S21 FE 5G Spigen tok+új kijelzővédő fólia
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen, fehér mobiltelefon + rengeteg tok
- Samsung Galaxy S21 Plus két színben!gyári független dual SIM megkímélt 12 hónap szavatosság
- Samsung bontott kijelzők eladóak!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest