- Milyen processzort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ett
aktív tag
válasz gainwardgs #11286 üzenetére
Ja az más. A lényeg hogy sikerült. Nem tudtam hogy ez samsung feature. Köszi az infót!
Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.
-
ett
aktív tag
válasz gainwardgs #11284 üzenetére
Nem tudom eltávolítani, nem engedi, mert rendszer app. Csak a frissítéseket tudom eltávolítani. Az viszont nem segített. Keresgéltem tovább, nem tudom mi értelme van, de valaki írta hogy a drm info appot felrakta, utána leszedte a netflix frissítéseket, belépett és jó lett. Nem látok semmi logikát benne, mert én ezt már eljátszottam a drm app felrakása nélkül és nem segített. Azért egy utolsó esélyt adtam neki. És sikerült. Mostmár jó.
[ Szerkesztve ]
Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.
-
ett
aktív tag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség. Tegnap elindítottam a netflixet és valamiért widevine L3-at ír L1 helyett, így csak sd-ben mehet a streaming. Keresgéltem mi lehet a gond. Nem csak nekem volt már ilyen gondom, azt olvastam hogy cache törlés, kilépés, uninstall, google play system update. Na ezt mind megcsináltam az uninstallt kivéve, mivel azt nem lehet, csak az összes frissítést eltávolítani, de az semmire nem jó, mert addig el sem indul az app amíg nem frissítem. A lényeg hogy semmi nem segített. Van erre valami megoldás rootolás nélkül?
[ Szerkesztve ]
-
ett
aktív tag
Köszi!
Szóval akkor nem csináltam lényegében semmit.
Eredetileg ez a rom volt rajta:
[link]Itt ha megnézem az orx is része, meg a tms is.
Ha sikerülne valahogy régiót váltani akkor elvileg menne a volte. Vagy tévedek?Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.
-
ett
aktív tag
Közben találtam orx csc-jű romot, fel is raktam. Viszont valamit biztos rosszul csináltam, mert újraindítás után még mindig maradt benne orange cucc. Aztán amikor néztem a software infó részt ugyanúgy ott volt az "ors" rész, ami elvileg Orange és így nem működik a volte telekommal. Ki lehet azt szedni onnan és vagy telekomos rommal vagy a függetlennel amit leszedtem azt a részt áttenni telekomosra vagy függetlenre? A service provider software version részre gondolok. [kép]
[ Szerkesztve ]
-
ett
aktív tag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség.
Van nekem egy S21 plusom és szolgáltatót váltottam. Szlovák Orange volt eddig és Telekom lett belőle. Viszont nem megy a Volte azóta. Ránéztem és Orange-os (ORS)rom van rajta, szeretnék rá (ORX) függetlent tenni. Még nagyon rég regisztráltam Sammobile-ra, de onnan már nem enged letölteni semmit.
Honnan lehet levarázsolni?Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Hardcore café
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen processzort vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- EA Sports WRC '23
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...