Hirdetés
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intelesek vs AMD -sek DÜHÖNGŐ
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nikon DSLR topik
- LG LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz Schuler888 #350 üzenetére
Nem inkább ti akarjátok bemesélni magatoknak hogy a Samsung elől jár mindenben? Mert nem én fújom folyamatosan a Huaweit itt, hanem ti..
+ csak mellesleg megyjegyzem, ha már nem tűnt fel eddig. Nem én védem foggal körömmel a "márkámat", hanem ti a sajátotokat. De miért is?[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz <Lacy85> #347 üzenetére
Köszönöm, de nincs szükségem pszichológusra
Nem a belsőt utálom. hanem a külsőt, ami körülötte van.
Irigység? Erre? Ugyankérlek.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz Wapmester #313 üzenetére
Az egy teljesen más liga, nem kisembereknek készült, ellenben az S20 családdal.
Papi77: na igen, azt el is felejtettem..
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz Schuler888 #294 üzenetére
Féltékeny? Mire is? Mert erre biztos nem
-
Aryon87
félisten
válasz ForRedGlory #288 üzenetére
Pedig aztán most nincs miért így ugrani, mert ez minden volt csak nem fika. És sztem Samus berkekben jól ismert vagyok
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz ForRedGlory #284 üzenetére
Mégis kisebb az összeg, mint az Ultra esetében indokolt lenne. Szóval ja. Vastag a bőr.
Csak tudnám mit pattogsz állandóan..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Kapcsolódik is a hozzászólásodhoz. Azért van bőr a pofákon...
Az árához képest nem is olyan drága a Galaxy S20 Ultra gyártásaXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Mondjuk az Ultra az tényleg batár méret, de pl az S20+ még kellemes határokat feszegeti (ugyanakkora mint a P30Pro-m, 1-2mm difivel). nekem elférne a farmerom, vagy melegítőm zsebében is + nyáron 1-2 rövidgatyában is, de van olyanom, amit a kici kínaik minizsebesként készítetek, amiből még a cigi is kiesik, nemhogy a telefon na ott már figyelnem kell
Burt1793 vágom a kütyüt, facen van egy srác az egyik fotós csoportban (lehet pont Te vagy ), aki ha jól tudom egy ilyennel + S8+ kombóval nyomja a képeket. Jópofa kis cucc, de megintcsak egy plusz eszköz amit cipelni kell.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Van egy pici festményesség benne, ezért is írtam korábban hogy a zajszűrés erősebb mint megszokott, de legalább nem túlélesített (bár a gyártónál mindig is az élességet hiányoltam). De még mindig jobb, mint az Ultra képei, és a kistesók nem a fotózás marketingjének burkában várják a vevőket magas áron..
A fényképezőgépet felesleges belekeverni, teljesen más terület.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Ahogy (#55) LosBlancosrm is megírta, egy gépet nem teszel zsebre + még ott a 100 millió ketyere amit még cipelni kell + a vacakolás, mire összedobod a megfelelő szettet az adott témához (jó, tájképnél meg hasonló területen mindegy, de vannak pillanatok, mikor a gyorsaság számít. na ott szórakozzon a delikvens az összerakással..).. na kösz, hagyjuk. Különben is az egy teljesen más terület, itt a mobilokról van szó, és ha már van bennük kamera, értelemszerűen az ember a legjobbat szeretné megkapni, ami itt jelen esetben egy S20+(!) meg is adhat.
Volt gépem, igaz alap, de semmivel sem éreztem a wow faktort, azon kívűl, hogy körülményes volt a cipelése + 2x annyira kellett rá vigyázni, nehogy baja legyen...
Teló meg ott a zsebedben, bármilyen körülmény közt lehet vele fotózni, persze ha van is hozzá érzék, és nem vakuval teszi azt verőfényes napsütésben[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Annyi baj legyen. Élőben szrintem pont pofás a mérete, meg is lepett milyen kicsi, legalábbis az enyémhez képest, de még a 20+-hoz képest is.
Javaslom a kérdezőnek, hogy menjen be az MM-be vagy Samsung boltba, és győződjön meg a saját szemével, mert neten nem feltétlenül jön át a valós méret.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
A sima S20 még bőven megfelelhet, kb fél centivel nagyobb csak az S10e-től. De sztem később jönni fog egy S20e is, ha az elődök trendjét tartják. Élőben amúgy igencsak kellemes méret a sima 20, és a kompaktsága miatt lesz népszerű, ahogy a 20+ is.
Size compare[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
No ez igen, határozottan jobban bejön a kisebbek képalkotása Sokkal több az élesség rajtuk, legalábbis a főkamera esetén. Zoom és wide esetén itt-ott elcsúszik, de jó lesz, majd frissítés után, mert ez nem igazán kiált mentőövért.
A zajmentesítés mintha erősebb lenne, mint a korábbi szériáknál, de legalább nem túlélesítettek a képek, és ahogy elnézem, végre a túlszaturálást is skerült kordában tartani, mert a zöld felületek is zöldek a neon helyett
Egy S20+-t beválallnék. Méretben is pont kellemes, és külsőben is. A lekerekítés is diszkrétebb már (mind3 esetében).
Pirospont jár a kistesóknak részemről.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ZEN.com
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Macska topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv