- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
osszaki
tag
Sziasztok! Szombaton és is vettem egy S10+ -t. Ami kérdésem lenne: Nem volt még eddig dual sim-es telefonom. Még a kártyákat nem raktam bele, de a privát gmail-emet hozzáadtam, ahonnan be is rántotta a kontaktjaimat. A kérdésem az lenne, hogy, ha hozzáadom a céges gmailemet, akkor az összes többi mellé bedobja az azon lévő névjegyeket és így a kettőből lesz egy nagy kontaktlista, vagy, bármilyen váltás esetén majd, mindig meg kellene adnom a céges gmail címem, hogy az ottani számokat behúzza? Tehát, ha azt szeretném, hogy majd mindent egy címről szedjen le (sanszosan a privátom lesz az), akkor egyesével hozzá kell adnom a privát címemhez? Illetve ez esetben úgy tudok majd céges kártyáról hívni, hogy amikor rábökök egy névre, akkor kiválasztom melyik számról hívja? És még egy kérdés (sorry, nekem ezek még nem egyértelműek), külön tudom ki-be kapcsolni a céges és privát adatkeretemet is? Vagy ha rábökök az adathasználatra, akkor először a fő slotban lévő kártyát használja?
Előre is köszönöm a válaszokat. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Suzuki topik
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest