Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
ezennel cáfolom a notecore v9-es merülést. (nem ex!!)
1nap12óra (GSM azért, nem 3G), 1ó30perc kijelző (automata, de leginkább azért az alacsony tartományokban mozgott), 10 perc hívás. Netezés wifin volt, és most állok 52%-on!!
LRK modem és LRK base ROM. Aki LRG-n van az ha teheti váltson mert sz@r.
Modem is meg alap is! (mindkettőben javulást írnak az xda-n)
Igaz néha valamiért beakad de legalább nem fagy be, ezt jórészt a setCPU-nak tulajdonítom (screen off max 200MHz). -
aggleány
addikt
Azért tényleg nem csinál túl rossz képeket, de persze ez attól függ, hogy mihez viszonyítjuk. Ha fotózni akarok, akkor én is a tükörreflexes gépet viszem, de ha mondjuk meglátok egy szép kocsit, és meg akarom mutatni a barátomnak, akkor lekapom a telefonnal. Fel fogja ismerni, hogy mi az. Az ember nyilván nem fogja a telefon kameráját használni művészi fotók készítéséhez, de arra, amire kitalálták, tökéletesen megfelel. Szerintem.
-
bruti01
őstag
tudod lehet hogy nem tökéletes de egy normál átlagot lesve középkategóriás a fényképezője. én egy hetet végigfotózgattam és látta más is a képeket és nagyon jó volt némely kép. egyedül a fény tudja bevinni az erdőbe de az nagyon!
+ nem mindenkinek van milkója fényképező gépre -
Motyi
senior tag
Hú ez nekem kínai, de ezért is írtam, hogy elnézést ha hülyeséget írok, már vagy 1-2 hónapja olvastam ami alapján írtam.
Nem mondom hogy nem lenne jó az rgb elrendezésű kijelző, de valamiért olyan érzésem van, hogy a Note 2 nem kap olyat.Talán az S4 jövőre...
Ui.: mint szakértő kérdezlek van már (akár prototipusként) qHD felbontású, rgb samoled kijelző? (vagy hír róla, hogy mikorra várható)
-
exelsior1
senior tag
A lap megvolt. De semmi magas szintű javítás, azok ritkán kellenek alapból is. Meg legtöbb esetben egyszerűbb cserélni. Amikor a Nexuson az USB csatlakozó rossz volt, nem tökölt javítással, portalanítással, kicserélte. Olcsóbb, egyszerűbb. Ilyen célra megfelel a lkasá és sokkal kényelmesebb mint leadni és 6-8 napot várni, vagy elbattyogni Budaörsre , ohgy 4 napot spóroljak
-
skyli
senior tag
Csak annyi hogy powerampból játszod le a zenéket? Be lehet lőni valamilyen programmal vagy eq-val, hogy olyan erős, ütős, nyers basszusa legyen mint az sgs-nek? Amúgy szerintem az ilyen éneklős számoknál, ahol nincs tuctuc basszus, ott nagyon nagy hangereje tud lenni torzitás nélkül, tisztán és szépen
Valamire azért jó szerencsére
-
Kapanyél
őstag
A Criskelo-ban van, ja. Az meg úgy néz ki, hogy köszönöm szépen, inkább nem.
Szarrá van témázva, deodexelve, talán egy csomó minden ki is van belőle szedve, egy rakás fölösleges szar meg bele van rakva, szóval egy látens bughalmaz az egész (mint az összes kutyult ROM).
Csak annyit szeretek módosítani a gyárin, amennyi feltétlenül szükséges ahhoz, hogy számomra megfelelő legyen.
Na most pedig újból nyomok egy factory resetet mert ez a majom gugli elkezdte visszapakolni a többszáz programomat, hogy rohadna meg... -
kchris78
veterán
érdekes nálam ilyen nem volt. az r6-ban az fsync-et engedélyezte franco úgyhogy az alapvetően a benchmarkok értékét csökkentheti az IO csökkenés miatt de smoothabb a kernel. csodálkozott is hogy engedélyezte és jobb a sebességérzet mint tiltva...
mindenesetre én csak érdekességképpen tettem fel egy mérőt a telefonomra, nem érdekel a pontszám, a lényeg az hogy reagáljon és jól scrollozzon (ez utóbbi még jobban idegesít mintha egy-egy érintés után várni kell egy-két mp-et). mindenesetre stabilabb a működés fsync engedélyezett módban mert nem jöhet elő olyan hogy befagy a telefon de a fájlrendszer inkonzisztens állapotban marad.feszt szeretnék csökkenteni ezt melyik progival lehet megtenni? elvileg a setcpu-val lehetett ilyet csinálni de nem jön elő ez a fül... ezekszerint a franco kernel nem támogatja a fesz módosítást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A koreai gyártó úgy döntött, hogy visszanyúl a gyökerekhez; legújabb készülékük sok szempontból egy régi PDA-ra hasonlít.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Arena Breakout: Infinite
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest