Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kchris78

veterán

na én is megjöttem 1 hetes szabim után.. Végigolvastam 500 hsz-t de mintha semmi sem történt volna... Semmi ROM semmi... JB-re várás..

By the way, szerintem a CM9 az egyáltalán nem olyan smooth... Ha smooth akkor az is inkább a kernelnek köszönhető. Ha valakinek van ideje probálgatni csináljon egy NAND mentést és próbáljon ki pl egy CleaNote ROM-ot friss HydraCore kernellel... és akár gyári launcherrel. Nekem smooth-abb mint a CM9 (legalábbis nem rosszabb az biztos). Főleg smoothabb a CM10-nél, azt addig nem is fogom napi használatra feltenni míg nem lesz butter smooth project, de arra várni kell még, jó sokat. Plusz a gyári rom esetén (ellentétben a CMx-el) több esetben tud H/W dekóderrel dolgozni az MxPlayer, de ez mondjuk rétegigény.

Ja, és nem tudom milyen lehet élőben de kezdek elcsábulni egy szifon5-re :), ami vissza fog tartani az az ára, és az hogy nanoSIM kell hozzá, ja meg hogy megint nem sikerül 1 évnél tovább kihúznom egy telefonnal, így elég sok visszaosztva a havi amortizációs ktsg :). 11"-os macBook Air, 1kg, annyira nincs égető szükségem az 5"-ra.

Új hozzászólás Aktív témák