Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
na én is megjöttem 1 hetes szabim után.. Végigolvastam 500 hsz-t de mintha semmi sem történt volna... Semmi ROM semmi... JB-re várás..
By the way, szerintem a CM9 az egyáltalán nem olyan smooth... Ha smooth akkor az is inkább a kernelnek köszönhető. Ha valakinek van ideje probálgatni csináljon egy NAND mentést és próbáljon ki pl egy CleaNote ROM-ot friss HydraCore kernellel... és akár gyári launcherrel. Nekem smooth-abb mint a CM9 (legalábbis nem rosszabb az biztos). Főleg smoothabb a CM10-nél, azt addig nem is fogom napi használatra feltenni míg nem lesz butter smooth project, de arra várni kell még, jó sokat. Plusz a gyári rom esetén (ellentétben a CMx-el) több esetben tud H/W dekóderrel dolgozni az MxPlayer, de ez mondjuk rétegigény.
Ja, és nem tudom milyen lehet élőben de kezdek elcsábulni egy szifon5-re
, ami vissza fog tartani az az ára, és az hogy nanoSIM kell hozzá, ja meg hogy megint nem sikerül 1 évnél tovább kihúznom egy telefonnal, így elég sok visszaosztva a havi amortizációs ktsg
. 11"-os macBook Air, 1kg, annyira nincs égető szükségem az 5"-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A koreai gyártó úgy döntött, hogy visszanyúl a gyökerekhez; legújabb készülékük sok szempontból egy régi PDA-ra hasonlít.
- Házimozi belépő szinten
- World of Tanks - MMO
- Tőzsde és gazdaság
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest