Hirdetés
- Computex 2025: Háznézőben a Chieftec-nél
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- AMD FX
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jani70
aktív tag
válasz
Memmaao #5893 üzenetére
Én a speedshopból akartam rendelni a spigen liquid air tokot,de több mint 3 hét van folyamatosan ki írva,írtam nekik emailt de nem tudják pontosan mikor lesz készleten!
Így még tavaly megrendeltem eBayről,nagyon jó kis tok!
Tegnap megvolt az első teszt is,kb másfél méter magasból le esett sarkára és pofára,és semmi baja nincs a telefonnak!Nulla karc a kijelzőn, semmilyen fóliát nem használok!
A tok nagyon passzentos, vékony és a sarkokat is tökéletesen védi,és az érdekessen kialakított hátulja miatt nem csúszik kézbe!
Amióta megjelent ez a típusú tok(Kb 2 éve) sok telefon típushoz,azóta csak ezt használom.Ujjlenyomatot abszolút nem gyűjti,akár zsíros koszos kézzel is foghatod😆
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- iPHONE 12 64GB BLACK (független)(bontatlan)(1év)
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest