- Gaming notebook topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
A listád elsője olcsó,és jó választás lehet! Ha ROMolni szeretsz,és lemondasz a garanciáról akkor tuti befutó!
Ha jobban elvagy eresztve pénzel ,akkor mehetsz felfele a listán!
A segítség ennyi! Nem turkálok a zsebedbe,de a mai,és a holnapi követelményeknek felhasználói szinten még sokáig elég a note 4.
Azt,hogy F vagy C?
Olvass utána ,miket mondanak a tulajok!
Egy éve mindenki a C-t űberelte,hogy egy zsák mag ....
Aztán a samu kezdte lesz@rni frissítés terén őket,így a köpködés megy .Szóval egy független F est ajánlok olcsón,de megbízható embertől!
Engem anno megszívattak egy beázott darabbal ,szóval csak úgy vedd meg,hogy van időd átnézni,és tudd ki az eladó! Csak személyesen ,és ellenőrizhető palitól!Ha ezek OK .akkor jó!
Ha egy negyed millióért megvett készüléket 90 alatt veszel és ezek rendben vannak,akkor vágj bele!
Alkudj egy aksi árát ,ha öreg....Nem reklám de én azt is adok új gyárit hozzá többek közt
De ha kicsit több pénzed van vegyél Nóta7 et!
Max nem ülsz repülőre! Mert ez robban és nem engedik fel!?Persze ez vicc vót,és én is arra is kacsingatok! A vízállóság ,és pár dolog a kamerában elég érv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest