Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Több stúdió sem ajánlja a legújabb GeForce drivereket
- Megmentené a GPU-s PhysX-et a ZLUDA
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
aswmaster
tag
válasz
LosBlancosRM #21629 üzenetére
Hogyne érné meg jobban. Konkrétan olcsóbb. Az utóbbi két évben - mióta a Huawei gyakorlatilag kiesett az EU piacról a google hiányával - a Samsung/Xiaomi csúcsmodellek árai nemhogy utolérték az iPhone-ok árát, hanem túl is haladták.
Nejemnek is nemrég cseréltünk (előtte mindig Huawei csúcsmodell volt neki - Mate), de miután a Samu és a Xiaomi drágábban kinálja csúcskészülékeit, lett egy 12Pro Max 256GB-al (talán 350-ért vettem, nem emlékszem már teljesen pontosan, de e körül).
Nekem a Note9 kálváriám után (bezöldült a kijelző) a garanciával nem jutottam dűlőre. Ami sajnos még egy zsír újonnan vásárolt készülék esetén is egy vicc, mert nem mindegy, hol veszed, milyen a garancia papír meg ilyen hülyeségek. Na ebben az iPhone messze-messze verhetetlen. Ha te veszel egyet (tök mindegy, hol, milyen boltban stb), felbontod a fóliát, beregeled és innantól ér az 1 év apple gari. Nem kell se papír, se számla, se semmi, él és pont és bármelyik apple boltba beviheted. Na ezt semelyik más gyártó nem tudja. A kamerája pedig teljeséggel verhetetlen minden más készülék számára, ha casual fotózásról van szó. Csak ugye, van egy bibi. Kell hozzá az ökoszisztéma. Nejemnek is van iMAC-je, mert bizony apple rendszer nélkül nem lehet ám csak úgy fotókat másolgatni, de konkrétan még egy zeneszámot sem lehet csengőhangnak beállítani, a testreszabást meg hát inkább testreszabhatatlanságnak kellen hívni így androidos körökben (konkrétan olyanok nincsenek rajt, mint a swipe, vagy a vessző és pont karakterek hiányoznak a billentyű első oldaláról, ergo mehetsz át a másikra, ha akarsz ilyet írni egy sima sms-nél, de kismillió ilyen szarság van vele, egy vicc...)Így hát az iPhone sokaknak nem alternatíva, speciel nekem sem. 100-ért vettem egy gyári kijelzőt frame-el, hátlappal, aksival, aztán átdobtam bele az alaplapot. Ergo 100-ért megint lett egy "új" 512GB-os Note9-em. Mert amúgy sztem ez a valaha létezett egyik legjobb droidos készülék, ha nem a legjobb
De tény, ha megvan az apple ökoszisztémád, akkor konkrétan - átlag felhasználónak -, akinek nincsenek speciális igényei és frankó képeket akar csak úgy casual lőni, annak sztem már lényegesen jobb választás, mint bármilyen doird.
Note9 pedig éljen örökké
Új hozzászólás Aktív témák
ma Semmin nem változtattak, de a dizájn és az S Pen képességei fejlődtek, az akkumulátor pedig nőtt. Ráncfelvarrás, de egy ennyire működő koncepción oktalanság is lenne módosítani.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Energiaital topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Call of Duty: Warzone
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Windows 7
- Temu
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
- Több stúdió sem ajánlja a legújabb GeForce drivereket
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi9 SE 64GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest