- VR topik
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi haladó szinten
- Acer notebook topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stabi83
senior tag
válasz
eladogeppc #4589 üzenetére
Most már illik az android száma a telefonéhoz!
Még azt is vártad hogy jobb legyen?Viccet félretéve az ujjlenyomatolvasó gyorsabb lett, kamera képei némileg javultak bár nem jelentős, új gesztusvezérles, és pár idegesítő hiba amit remélem hamar javítanak...
-
Stabi83
senior tag
válasz
Hipermang1 #4531 üzenetére
Nincs mit
-
Stabi83
senior tag
válasz
Hipermang1 #4529 üzenetére
Euban csak Exinosos van hivatalosan. Ha ellenőrizni szeretnéd töltsed.le pl.az Aida64-et
-
Stabi83
senior tag
válasz
eladogeppc #4518 üzenetére
Én úgy tudom hogy 9810-et kap és az S10L kap 855-öt
-
Stabi83
senior tag
válasz
Hipermang1 #4509 üzenetére
Az Akku tanulási folyamata 2-3nap aztán szépen beáll. Párom Mate 20 Pro telójával kb pariban van akkuidőben de ha sokat videózol az akkugyilkos tud lenni. Javaslom hogy lődd kina feleslegesen futó appokat az alkalmazáskezelőben.
-
Stabi83
senior tag
válasz
telefonmágus #4482 üzenetére
A gombok annyira nem kellenek de az a tok amit adnak hozzá nagyon bejön. A fekete cerka meg baromi snassz hozzá.
-
Stabi83
senior tag
válasz
telefonmágus #4479 üzenetére
Piros S Pen-t és hátlapot nem tudod hol tudnék beszerezni hozzá?
Amúgy az a vicc hogy a Note 9 SPen-je sokkal igénsyesebbnek tűnik nekem. Utálom a jelenlegin hogy a gombot alig lehet látni vagy kitapintani főleg este.
-
Stabi83
senior tag
válasz
lipothp #4430 üzenetére
A SmartThings még nincs a toppon, néha még a Samsung okostévé is feladja neki a leckét pedig 2019-es 7-es szériás TV.
Még nagyon kiforratlan a dolog, kell neki még egy kis idő.Nálunk az "Okos otthon" központ feladatát az asszony látja el. Amikor én elfelejtem lekapcsolni a fürdőben a villanyt akkor ő megteszi és még értesítést is küld róla hangban vagy tetleg
-
Stabi83
senior tag
válasz
Fiktivlife #4367 üzenetére
-
Stabi83
senior tag
válasz
haligali72 #4362 üzenetére
Csalódi biztos nem fogsz benne,főleg a videós képességeiben, azon meg nem kell meglepődni hogy van olyan eset hogy egy Mate kevés vénynél jobban dolgozik hisz ők kimondottan arra fekúdtek rá.
-
Stabi83
senior tag
válasz
haligali72 #4360 üzenetére
Fotókban nekem jobban tetszik a Mate 20 Pro de Videóban egyértelműen jobb a Note 10+
Ami nagyon hiányzik az pl 3X zoom és a kevés fénynél nyújtott produkció.
Amúgy tényleg nagyon jó képeket csinál a Note.
Én az S Pen miatt váltottam a Mate meg ment a páromnak. Néha még most is inkább azt használom fotózásra ( főleg este ) Valamikor viszont a Note csinál jobb képeket. -
Stabi83
senior tag
válasz
haligali72 #4356 üzenetére
Teljesen vállalható képeket csinál bár nekem a párom Mate 20 Pro-ja meggyőzőbb ha csak a fotókat nézzük.
-
Stabi83
senior tag
válasz
Rotor82 #4310 üzenetére
Note 9:
Jobb nagyobb kijelző
Nincs kamerajuk
Note10:
Frisebb SOC
Kisebb felbontású kijelző
Valamivel jobb kamera
Kompaktabb méret.Kijelzőméretben ami neked kényelmesebb.
SOC-ban a használat során nem fogod érezni a fejlődést.
Kamerában sem olyan nagy az eltérés szerintem.
Azt kell mérlegelned hogy melyik használata kényelmesebb neked és hogy az 512GB a fontosabb vagy a frisebb SOC. -
Stabi83
senior tag
-
Stabi83
senior tag
válasz
JÄGERROBI #4279 üzenetére
A repülő mód kikapcs, bekapcs is segít de az is rendellenessen lassú + valami ázsiai nyelven ír ki valamit ilyenkor, nem tudom mi lehet.
Szerintem egyenlőre megy vissza a 9.
Amit a legjobban vártam az új gesztusvezérlés még úgy sem megy Nova Lancher alatt és nekem az lenne a legfontosabb újítás. -
Stabi83
senior tag
Másnál is jelentkezik 10 alatt a 4G hálózat lefagyása? Ötlet a kivédésre?
-
Stabi83
senior tag
válasz
Sebibalu #4106 üzenetére
Nem. 5GHz-n. Ezen a frekin a routernek 1.3gbit-et kell tudnia ( szóval nem ennek kellene a szűk keresztmetszetnek lennie hanem a netnek ami digi 1000 ). A menedzsmentben is beraktam magas prioritásra a Note 10+t de semmi.
A Lenovo X1 Carbon notim viszont ugyan azon a hálózaton mint a Note 800 körül mér. -
Stabi83
senior tag
5GHz-es Wi-Fi-n ki mit tudott kicsikarni a Note 10+ból?
Egy kicsit gyanús hogy a netem Gigás, a Routerem elvileg tudja 5GHz-n az 1300-at, kábelen a gépemen mérek is 950 körül de WiFi-n a Note jó ha 300at gurít...
Persze lehet én vagyok a láma így par nap kemény meló után -
Stabi83
senior tag
válasz
telefonmágus #4062 üzenetére
Van benne valami
De én arra akartam célozni hogy az S eddig is előbb kapta mint a Note ( még ha nem is sokkal ). -
Stabi83
senior tag
válasz
eladogeppc #4053 üzenetére
Ha hetek, hónapok teltek volna el jogos lenne amit írsz. Így viszont max hisztinek tudható be...
-
Stabi83
senior tag
válasz
Zsolty20 #3953 üzenetére
Mindíg is így volt. Először az S széria és pár nappal rá pedig a Note széria. Szerintem az is benne lehet hogy a Note mindíg komplexebb egy kicsit, illetve a szervereket sem lehet a végtelebségig terhelni. Azt is vedd figyelembe hogy most a Note más SOC-t kapott mint az S széria ami megint csak plusz optimalizáládt igényelhet.
Mindenesetre csodálkozék ha pár napnál vagy egy hétnél nagyobb lenne a csúszás ami meg teljesen vállalható. -
Stabi83
senior tag
válasz
eladogeppc #3947 üzenetére
Ezen nem kell csodálkozni. A gyártók közül talán a Samsung aki a legjobban átszabja a gyári droidot és akkor még azt nem is számoltuk bele hogy nekik kell egyedül az Exinos-ra az optimalizációt elvégezni.
-
Stabi83
senior tag
válasz
Acheron #3930 üzenetére
Tetess rá UV-s üvegfóliát de csak megbízható helyen és csak jó minőségűt ( javaslom hogy a samsungba menjél be ) pár ezressel drágábban teszik fel de egyrészt garanciát vállalnak rá masrészt olyan üveget tesznek fel ami véd, nem jön fel pár nap vagy hét alatt és nem is kavar be az ultrahangos szenzornak. Szerintem ez egy olyan befeltetés ami egy ilyen drága készüléknél feltétlenül megéri. Tokot meg nagy választékban találsz hozzá, nekem a spigen tokok nagyon beváltak.
-
Stabi83
senior tag
válasz
telefonmágus #3911 üzenetére
-
Stabi83
senior tag
A felső hangszóró elég érdekes kialakítású, egyrészt a kijelzőt rezgeti de ha megnézed akkor a telefon felső részén is találsz egy kis hangszórót ami a sztereó hangért felelős. A hangzás tényleg másabb mint a Note 9-en. Szerintem valamivel teltebb. Az FB nálam is vacakolt az egyik frissítésnél azonban utánna helyrejött.
-
Stabi83
senior tag
-
Stabi83
senior tag
válasz
telefonmágus #3827 üzenetére
Ez mind szép és jó csak német SIM-em nincsen. Ebben is tudsz segíteni?
-
Stabi83
senior tag
Hallott valaki valamit az Android 10 frissítésről? Annyi a pletyka és a találgatás hogy kezdem elveszteni a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest