Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Valami új eszköz készülhet a Valve-nál
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
S. Laci
tag
válasz
mkriszadmin #3763 üzenetére
Ezt nem tudom, nem hagytam még annyira lemerülni.😊
-
S. Laci
tag
Nincs túl nagy jelentősége, de azért megkérdezem. A töltőről való levétel után az első néhány százalék nektek is pillanatok alatt eltűnik? Leveszem töltőről, böngészek mondjuk 4-5 percet, felnézek az állapotsorra és már "csak" 97%. Ez így megy kb 90%-ig, utána normalizálódik. Bízom benne, hogy nem hardveres hiba, mert egyébként meg vagyok elégedve az üzemidővel, mindíg kibír egy munkanapot, a sot kb 4,5-6,5 óra között alakul, attól függően, hogy milyen napom van. A nagyobbik modellről van szó.
-
S. Laci
tag
válasz
mkriszadmin #3614 üzenetére
Igen, be volt az is kapcsolva. Ennek ellenére csak akkor érkeztek meg a levelek, amikor megnyitottam az alkalmazást. Érthetetlen. De mint mondtam nagy ügyet nem csinálok belőle mert van működő alternatíva.
-
S. Laci
tag
válasz
eladogeppc #3607 üzenetére
Így van, ez valami Gmail alkalmazás probléma lesz, én sem hinném, hogy a telefon a sz@r. Ugyanezekkel a problémákkal küzdök én is N10+-on, ráadásul a Samsung saját levelező appja is ugyanezt produkálja nálam, mint a Gmail. Pedig régóta használtam hibátlanul a Samsung Emailt egy magán és egy munkahelyi címmel, S8,S9+,Note9, Note10+. Most valamiért nem akar működni normálisan. De pár napja letöltöttem az Outlook-ot, egyelőre hibátlan.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Xbox One
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos autók - motorok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest