- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
phaet0n
tag
S24-et vettem utódként, ezt pedig regalaxyban felújíttattam. Most "TV okosítóként" (régebbi okostv-hez HDMI-n vagy miracaston keresztül), meg zene hallgatásra használom itthon.
Kamerában ég és föld az S24 javára, azon kívül legfeljebb a bekarikázással keresést hiányolnám a Note-ból. Cserébe a 24-en nem szívesen jegyzetelek. Illetve amivel mindig bajom volt a Note esetében a hajlított kijelző miatt, hogy nem tudtam hosszútávon strapabíró fóliát találni (még a gyári bírta kb. másfél-két évig, azóta pár havonta csere). Sebességbeli különbség látványosan telepítgetéskor jön ki, a napi életben annyira nem érződik. Más kiemelkedő hátrányt nem tudnék kiemelni. Ezek figyelembe vételével szerintem nyugodtan vehető. -
Ferike81
senior tag
Nekem 5 éve van meg. Vagy 3 éve lecseréltem egy S22U-ra, de a feleségem lenyúlta tőlem, így maradt ez. Nekem nincs rajta fólia, viszont egy UAG strapatok, ami védi a kijelzőt is. Legtöbbet terepen vagyok, munkásnadrág, poros környezet, mocsokban, de nincs a hajszálkarcokon kívül semmi sérülés. Tudásra nekem még jó, bár lassan attól tartok hogy eléri a végét, így nézegetem az utódot. A pen mostanában nyűglődik, de írni szuperül lehet vele, így nem izgat annyira. Akksi nekem nem bír ki egy napot már, de nem Góbi sivatag közepén vagyok így rá tudok tölteni, ha kell. Tokkal nekem 85x170x15mm. Szerintem kezelhető méret, bár nincs kis kezem. Viszont szokni kellett.
Ha bírná még öt évig nem váltanék, nekem megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- EAFC 26
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4)
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest