- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Micro Four Thirds
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Steam Deck
- Milyen házat vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaliGab23
senior tag
Túl jó ez a Note10+ ezért bennem sincs késztetés, hogy váltsak, max. ha valami olyan pluszt adna a 20, ami miatt elkap a hév és a kíváncsiság!
Mióta ez megvan (lassan 1 éve nekem is), még nem volt olyan teló, ami miatt cserére vágytam, pedig cserélgettem én is fél évente.Fél milla egy telóért már erős kicsit, még akkor is, ha az ember megengedhetné magának.
Nekem pl. bejött, hogy bal oldalon vannak a gombok, jobb kezem középső ujjával simán meg tudom nyomni a ki-bekapcs gombot, pont kézre esik nekem, amikor fogom. (Oké, nem kicsi a kezem).
A toll bal oldalon lesz.. hááát. Meg lehet persze azt is szokni gondolom 1 nap alatt, de fura lesz a sok Note tulajnak az tuti. -
Mondja is, hogy ezek "átlagok", mert mindenhol más az adó, de következtetni ebből lehet. S20 ultra is 485k volt nyitáskor, az 1399 euro-s ár magyarra fordítás után, ha jól emlékszem, akkor a Note 20 plus/ultra (nem tudják még a nevét pontosan) 500+ lesz. Pedig én arra fentem a fogam, pusztán a 120 Hz és LPTO display miatt. Az úgy jó kombó akku szempontjából.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Micro Four Thirds
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged