Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani786
tag
válasz
SeatZola
üzenetére
Úgy tudom ahhoz képest nem igazán előrelépés, persze ott az S-pen, nagyobb és gyorsabb tárhely (de nem bővíthető, bár sztem 256GB elég egy darabig), szebb design (tudom, ez szubjektív) és könnyebb kezelhetőség a kisebb méretből adódóan. Negatívum lehet viszont a kisebb felbontású kijelző. Viszont emiatt (+takarékosabb processzor) az üzemidő jobb, mint amit a 3500-as akksitól várnál.
Méretben egyébként tökéletes a sima Note 10. Nyilván ez szubjektív, de én eddig pont azért nem vettem Note-ot, mert túl széles volt az egykezes használathoz. Amint ezt bemutatták, azonnal előrendeltem.

Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest