Hirdetés
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Fujifilm X
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
A piacot nem érdekli.
Így van. 310 körül van gsm boltokban a 10+. Használtan én így nem adnék többet érte 280-285-nél akármilyen származású. Mert valóban többet ér, de inkább veszek 310-ért újat, gsm boltból mint hasonló áron használtat, de hivatalos helyen vásároltat. Mondjuk én 10+ éve soha nem veszek "rendes" áron telefont. Nagyon max. 10k-t érne az, hogy hivatalos forrásból származik. -
Teal'C
veterán
Én pl eladtam az eu s10+ 1tb ot 285e ért pedig volt fent 1 240e ért szolgáltatós. A másik ürge még oda is írta hogy 1 összegű a számlán meg rajta volt hogy részlet és még a képet is feltette róla. Hát van aki ilyen sötét. Én türelmes vagyok és válaszolok a kérdésekre stb... sosem árulok zsákbamacskát meg is van az eredménye számomra.
Jelenleg nem tudok ilyen hirdetést mutatni de biztos lesz majd.
Az meg hogy céges számla van nem jelent semmit mivel a számla nem kell csak az érvényes garancia jegy. Ez saját tapasztalat és nem varázsgömbből olvastam sem a magyarhoz sem az eu- hoz nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest