Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
Pioneer #14396 üzenetére
Bevittem az árkádba onnan elküldtek, hogy nincs helyben szerviz. Elementem a westendbe ahol kértem, ha már lejön a hátlap cseréljenek akkut is, és az új akkuval ragasszák vissza a hátlapot. Közölte a srác, hogy 1 munkanap és ott kell hagyni a telefont, és mindez 30 ezer forint. Mondom köszi akkor használom tovább. Nem az ár volt számomra a nagyobb probléma (ez is röhej hogy 30 ezer egy akkucsere, vicc..) hanem hogy1 nap. Hagyjuk már, mi ezen 1 nap? Szóval most egyelőre áll a dolog és nem tudom hova vigyem, de nem tudom1 napra leadni a telefont. Oktogonnál van egy szervíz, ők csinálnak akku cserét náluk 18 ezer lenne de helyben megvárható, viszont szerintem az nem nyomáspróbázott összeszerelés, csak sima ragasztás.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest