-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
Hasznald egeszseggel az uj keszuleket!
Ha nem titok, mennyiert megy el most egy nem fekete importos Note10+? (habar szerintem en maradok...)
... azert, elileg nem olyan jo a ceruza az uj Galaxykhoz, mint egyebkent egy Note-hoz (habar azt nem tudom, miben a kulonbseg, de talan nem olyan "cizellalt" a raszterracs? ... vagy csak annyit, hogy nincsenek emote-ok a ceruzaval?)
-
axlfsi
veterán
Na, de várjatok már! Itt nem ugyanaz a technológia, mint a Oneplus-nál is? ->
A gyorstöltés nem azt jelenti, hogy nagyobb áramerőséggel szétgyilkoljuk az akksit rövid távon hanem (ott), a DashCharge-nak nevezett koncepció azon alapul, hogy az akksin belül, CELLÁNKÉNT tölti azt - így nem, hogy nem káros, de egyenesen jobb is az akkumulátornak, miközben a töltési idő gyakorlatilag drasztikusan lecsökken.
A Samu felé FastCharge nem hasonló elven működik?
-
axlfsi
veterán
Valaki használ ACR-t?
A11 óta (most tűnt fel), elég komolyat harap az akkuból, a háttérben futva 🥴
link -
axlfsi
veterán
Nem. Beepitettem nekem sose nem is volt (EU-s keszulek leven), hanem az ACR-t. Ingyenes, de mivel a megjelenes ota, tobb frissites utan is gyonyoruen mukodik nalam, megvettem a Pro-t par honapja...
Mi sem bizonyitja jobban, hogy mennyire elgededett vagyok, hogy az izraeli eBayrol vasarol SIM kartyamat be sem tettem a keszulekbe meg, pedig abbol a celbol vettem meg az elejen, hogy annak a segitsegevel huzok ra egy olyan rom-ot, ahol nativan adott a beszelgetes rogzitesenek lehetosege (... lehet mar nem is tudnam aktivalni azt a SIM-et? ... na, de mindegy is).
-
axlfsi
veterán
válasz
ZoltayA #9630 üzenetére
Amiota, nincs ket hete, hogy megvetted, csak fikazod... de tenyleg, oszinten kerdezlek: miert nem adod el es tersz at a Asus Zenfone 7 Pro topikba?
Ne haragudj, de itt tobbunknek a megjelenes napjatol rendelkezunk ezzel a keszulekkel, alapvetoen nagy megelegedettseggel, Te bekoszonsz masfel hetes tapasztalattal es maris ajanlgatod az Asus telefonjait? Itt? Pont itt? Ne nevettes... engem ugyan nem zavar, mert nem veszem komolyan, ahogy szerintem senki a topikbol... csak kar, hogy Te nem ismered fel a helyzetet
Viszlat! (hogy szavaiddal eljek!) -
axlfsi
veterán
A Note (Samsung Galaxy) lényege a toll...
Nem is értem, hogy gondolja bárki is, hogy idejön a topikba és belinkel valami - amúgy most megjelent - telefont és veri a mellét, hogy az milyen jó, és teszt, teszt, olvassam el a tesztet, hasonlítgatva egy másfél éves, funkcionalitását tekintve egészen más mobiltelefon családhoz, ahol egy olyan extra kiegészítőt használunk a telefonhoz (segítek: a pen), amitől az egyedül álló és akkor sem érdekelne +- pár száz AnTuTu pont, vagy kamera, cpu, kutyafasza bench, ha az veri az én készülékemet, hiszen amitől az kiemelkedő - segítek: a pen - nem található meg a másiknál.
Miért nem akkor már egy Note 20-hoz hasonlítgatod?🤷♂️ (Nem mintha kellene vagy volna értelme,...)
Vicc!
-
axlfsi
veterán
válasz
Schuler888 #9793 üzenetére
Tudom!
-
axlfsi
veterán
válasz
Schuler888 #9771 üzenetére
Te tényleg ezt a betűtípust használod?!
-
axlfsi
veterán
válasz
Imi1981 #8807 üzenetére
Ertem, koszi! Es nem nagyon "tapad" ra a toll hegye? ... nekem korabban a rossznak nem mondhato Spigen folia volt fent (egy dobozban ket folia, 5000 Ft) es valoban jol vedte, nem is latszodott ... de nem tetszett, hogy a ceruza mintha nem lett volna rajta annyira "smooth", mint amikor csak az uvegen huzom
-
axlfsi
veterán
Sziasztok! Hydrogel-t keresek (magyarul: fóliát) a kijelzőre, ...de még egy ilyen bohóc népséget, mint a kínai, nem láttam még, kerek-e Világon! 🙄
Valaki meg tudná mondani, hogy ezek a D jelölések mit takarnak, egyáltalán jelentenek-e bármi különbséget egymáshoz viszonyítva vagy mind teljesen(!)ugyanazon anyagból van, és csak egy béna marketing fogást próbálnak alkalmazni? 🤷♂️
-
axlfsi
veterán
válasz
Pioneer #8281 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy ha a Helyadatok be lett volna kapcsolva (nekem es szerintem sok mindenki masnak is be van, rengeteg elonnyel jar - en legalabbis igy latom, konteo hivok es egyeb osszeeskuves elmetet gyartok kimeljenek, ne nyissunk parttalan vitat), HACSAK nem kikapcsolat allapotaban utaztatta varosokon at es dobta vegul a kertbe el, megtalalta volna a keszuleket viszonylag gyorsan, meg ha az lemerul is, mert az utolso rogzitett allapota pontosan mutatta volna a GPS koordinatakat automatikusan... (gondolom ott eshetett ki veletlenul a zsebbol (pl.)). Nem kell ezt tulmisztifikalni, ez igy mukodik.
-
axlfsi
veterán
Más: egy éve lassan, hogy megvan a készülék, erre ilyen levelet kapok - ma (nem, nem ma regeltem, még akkor es azóta jönnek is szépen, időnként a hírlevelek...
Ezeknek mi bajuk?! 🙄😂
link -
axlfsi
veterán
Letezik mar 4.x, de ugy latom, mintha visszavontak volna (hivatalosana is majd a OneUI2.5-tel jon).
De egyebkent, csudijolesz! -> [link]Samu Storeban azt olvasni a kommentek kozott, hogy aki a 4.x -re felfrissitett, azoknak sorra problemaik vannak es nem olvassa be a szoftver a regi jegyzeteket - szoval okosan a mokolassal (nagyon kivancsi vagyok mar en is, majdnem leszedtem Sammobilerol, de inkabb kivarom a "legalisat").
-
axlfsi
veterán
válasz
Memmaao #7937 üzenetére
Ez erdekes, mert a lentebb linkelt tesztben pont az latszik, hogy 33% illetve 34%-rol tolt fel 64%, illetve 67%-ra (25W vs. 45W) - es itt van kemeny 3%-nyi kulonbseg, kesobb mar szinte semmi es a teljes toltottseget nullarol mindkettovel csontra annyi ido, 1h 6m alatt toltotte fel...
... na mindegy, nekem nyolc, de ezek alapjan - legalabbis Note10+ keszulekhez - totalisan felesleges es penzkidobas
-
axlfsi
veterán
válasz
icecave #6614 üzenetére
En mondhatni sok (legalabbis tobb) dome glass-szeru UV ragasztasos uveget probaltam mar ki. Az ujjlenyomat so-so; van ra trukk, hogy lehet jobb (de szerintem tokeletes talan soha).
Ami inkabb zavaro es idegesito, hogy csak ido kerdese, akarmennyire is vigyazol a telefonra, uvegre, egy ido utan (1-2 honap), elkezd ala-levegosodni es egyre nagyobb teruleten, a szeleitol kezdodoen nyilvan, majd egyre nagyobb teruleten, amire mar olyan ronda lesz, hogy inkabb leveszed ... nekem sorra ez volt mindegyikkel, akarhanyat probaltam ki - csak ido kerdese. Egyszeruen felvalik az uveg szele es onnantol kezdve mar csak egyre jobban. Pedig meg az UV-t is probaltam tobb modszerrel (hosszabb ideig, nagy, minosegi keszulekkel, ami egyszerre a teljes kijelzo feluletet lefedni, de mindhiaba).
Azota rauntam es tettem egy sima foliat a kijelzore, csak az elkerulhetetlen homokszemek miatt, hogy ne legyenek meg mikrokarcok sem rajta ... de ez is idegesit neha (azert na, valljuk be, nem olyan rajta huzni a tollat, mint csak az uvegen...).
-
axlfsi
veterán
válasz
torrrent #3970 üzenetére
Elvileg most lehet rerquestelni es irnak, ha (ismet?) lesz, de annyibol izgalmas, hogy meg tudod adni a keszuleked tipusat, ... tudom, a sima 10-es nem volt a listaban, de ird meg, sosem tudni, hatha
-
axlfsi
veterán
válasz
torrrent #3965 üzenetére
Végül nem vettem, elengedtem.
Volt bennem egy gondolat, hogy rendelek kettőt és az egyiket meghirdetem, de amilyen érdektelen volt mindenki, attól féltem, végül rám marad.
20-at még adtam volna érte (épp, hogy csak!), de 25$(7500Ft) már irreális volt, úgy éreztem...Pár órája lejárt a promó, úgyhogy ennek annyi!
-
axlfsi
veterán
Sziasztok! Másfél napig még elérhető ez a limitied edition skin (es case) a dbrand oldalán.
Nekem csak egy skin kellene, ami önmagában sem annyira olcsó (19.90), ráadásul 20$ alatt van még 5$ szállítási költség is.
Kérdésem az lenne (habár ebben a topikban ugyan sokat nem szoktatok nekem válaszolni 😝), hogy volna-e kedve valakinek társulni a vásárlásban (Bp, vagy Bp-Vác vonalon)? -
axlfsi
veterán
Elengedem a TG témát, úgy döntöttem
Gyakorlatilag soha az életben nem törtem telefont, pedig volt már pár (44 vagyok 🤟). A Note 9-nél még szenvedtem az UV-félékkel, de egyszerűen egy hónap után elkezd fellevegősödni és marha ronda lesz.Szóval, még a gyári fólia van rajta és álom minőségű, le a kalappal, de szeretnék félkészülni a cserére; létezik igazán jó fólia, ami bevállt?
Tehát, vékony, teljesen áttetsző, szépen csúszik rajta az ujj és a ceruza is, nem gyűjti különösképp az ujjlenyomatot, stb...
Köszi előre is! 🤟😎👊
-
axlfsi
veterán
válasz
Scooter #3700 üzenetére
Meglepően kevesen írtak erre bármit is, no de sebaj, majd körbekeresek a témában.
Neked köszi!👊
Igen, a gyári fólia meglepően jó, észre sem venni, hogy fent van és egész strapabíró, nem jön fel vagy hasonló... Ugyanakkor, ha ezzel ne adj isten a fejére ejted (44 vagyok, volt pár készülékem és nem szokásom, de az ördög nem alszik és) akkor szívás. -
axlfsi
veterán
Fiúk, lányok!
Valaki használ TG-t a készüléken? Note 9-ről jöttem, de ott sem volt igazán jóféle üveg, legfeljebb azok az UV-s mókák, de igazából egy hónapon belül cserélni kellett, mert alá-levegősödött a szélein.
Ti használtok bármilyen védelmet a kijelzőn?
-
axlfsi
veterán
válasz
mkriszadmin #3566 üzenetére
Csodas!
Mar csak a Simple alkalmazast kell, hogy javitsak, mert azzal sem lehet egy ideje fizetni, ahol uj terminalokat telepitettek (pl. Lidl aruhazak).
-
axlfsi
veterán
hoppsz, nem ide, elnezest!
-
axlfsi
veterán
válasz
lipothp #3475 üzenetére
En is arrol jottem, a makulatlan 9-est asszonynak adtam... azota is sirok ejszakankent es izzadva ebredek; te, hogy szoktad meg az ujjlenyomatolvasot?
Ilyen szart mar regen hasznaltam; nyomjam meg erosebben es hasonlo problemai vannak, vagy csak szimplan nem olvassa be... altalaban 4-8 akalommal kell odabiggyesztenem az ujjlenyomatot, hogy feloldjon
Folia, csak a gyari van rajta es mar probaltam torolni, ujakat hozzaadni, nem erzem jobbnak... -
axlfsi
veterán
Frissült a Fényképező alkalmazás és elvileg javították a legutóbbi idegesítő bugot, ami ottmaradt az értesítősávban.
-
axlfsi
veterán
Nem húztam fel magam és neked sem volt szándékom "esni", ahogy fogalmaztál
Peace!
Tudom, hogy API és a google zárta le, de én úgy tudom, hogy az EU-s rendelet miatt (most hirtelen nincs hozzá hivatkozásom, de mindegy is, nem ez a lényeg végeredményben).
Nekem a Samus ACR is rossz volt, de elfogadom, hogy neked jó!Maradjunk annyiban, hogy próbálja ki, aki szeretné és döntse el maga, hogy milyennek találja
-
-
axlfsi
veterán
Ne mondd azt, hogy csont nélkül teszi a dolgát, mert ez egyáltalánm nem igaz. Amire képes, vagy inkább úgy fogalmaznék: amivel próbálkozik, az a saját hangszórójából felvett hang, a mikrofonon kerersztül... semmilyen hangrögzítés nem működik már natívan az EU-n belül, mert törvényi rendelet tilja azt, annak a lehetőségnek a támogatását, ezért a gyártók ezt firmware szinten le is zárták.
Ez a megoldás pedig általában nem müködk, legalábbis a felvett beszélgetésben a partner hangját nem hallani, legfeljebb csak egy nagyon hangszigetelt szobában, csendes környezetben...
Az egyetlen megoldás a SIM kártyás mókolás (most nem írom le, már volt róla szó és a N9 topikban is).UI.: tehát nem a guglival van baj, nem ők tiltjál ezen alkalmazásokat, hanem az EU-s rendelet. A samu sztóros acr is kuka...
-
axlfsi
veterán
Valaki szokott LIDL-ben vásárolni és Simple paypass-szal fizetni? Eddig minden rendben volt, de egy hete új terminálokat telepítettek es azon nem megy a fizetés.
Az egyik eladó elmondása szerint, az OTP-s Paypass nem megy rajtuk(?) -
axlfsi
veterán
válasz
Yager01 #3195 üzenetére
En arrol jottem, de nem tudnalak meggyozni, azaz, nem szeretnelek. Neked kell eldonteni, ezer meg ezer video van fent mar a neten
Mindenesetre tetszik a szeles latoszogu kamer, az, hogy erzhetoen vekonyabb az elodjetol, ...Viszont az elolapi ujjlenyomatolvaso kifejezetten szar! Nem tudom, hogy lehet-e rosszul regisztralni az ujjbegyet (nem tokeletesen minden szogbol?) vagy csak egy ilyen szar lassu, de van, hogy 5-6 alkalommal is oda kell nyomnom a huvelykujjam, hogy feloldjon. Kurvara frusztralo, plane, hogy N9-nel egesz gyors volt mar.
Van tippetek mit csinaljak? Regeljem ujra az ujjbegyem? Probaljak tovabbi ujjlenyomatot regisztralni (egyelore csak egyet regeltem)? ... a keszuleken nincs mas, csak a vekony gyari folia. -
axlfsi
veterán
Sziasztok!
A Switch ugyebar meg mindig nem viszi at az alkalmazasok adatait, igaz? Van erre valamilyen megoldas Androidon vagy meg mindig csak a root az egyetlen?
Koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest