-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
TODI1111 #198 üzenetére
Milyen tokot használtál a Note 9 mellett? Note 8-at jól töltötte és így belegondolva a méretük is megegyezik, csak hát nem biztos, hogy ugyanoda kerültek a "tekercsek".
Nem tudja valaki, hogy a 2017-es Macbook Pro töltők tudják a PPS-t? A gyorstöltés megy velük, csak nem derül ki, hogy mennyire, hogy mennyire gyors.
ForRedGlory
Samsung mail, Gmail össze vissza működött nálam korábban is, igaz utóbbi azért megbízhatóbb volt, de ami nagyon bevált az az AquaMail. -
ForRedGlory
félisten
Ehh...Nem kapok ertesitest Gmailen, ha jott email. Konkretan nem is mutatja az uj emailt, csak ha frissitek...pedig be van kapcsolva a szinkronizacio.
-
_ak_
addikt
Elvileg a power sharere írják, hogy le kellene venni. Itt elkezdődik a töltés, csak rövid időn belül le is állítja és sajnos a középre helyezés sem volt elég jó, 64%-ig ment fel az éjjel,reggelre megint villogott a töltő. Na majd kipróbálom fektetve is, hátha addig elketyeg, amíg nem lesz kapható nálunk is a hozzávaló töltő.
-
Kasya
nagyúr
Itt állok a Bestbuy-ban, gyönyörködöm a szép kék Note10+ban. Nem lesz ez kis hazánkban is?
Amúgy USA se annyira olcsó, de jobb ajánlatot adnak:
330.000 a Note10+
Note8-at 90.000-be számítják be (TMX 85-be, ha nem tálalnak éppen ki valamit...)
Plusz adnak egy 45.000 ft-ostartozék kupont.Ha nem félnek a 4G+/LTE komplikációktól, mar el is hoznam...
-
doooo
veterán
A jack és a bekapcsológomb problémáján kívül a "túlzajtalanított" képeket kellene kiküszöbölni. Hisz adott a legjobb HDR, a legjobb színkezelés, a variálható apertúra, minden, a részletgazdag, nagyszerű képekhez... Ne ezzel üssék már agyon a végeredményeket. Szoftveresen biztosan lehetne javítani az erőszakos zajmentesítésen. Az S10-ek, meg ezek is ugyanettől szenvednek. Ebben határozottan jobbak az S és Note 9-ek.
-
babosmiki
addikt
Élőben nagyon kíváncsi vagyok a fogásukra.. Amúgy jók lettek szerintem.
-
Most, hogy eladó sorba kerül a note 8, előtúrtam a számláját. 2 éve 318e ft volt. Most 330e ft volt a note 10+ 256. Ha azt vesszük, hogy 3x annyi a memória es 4x akkora a tárhely, akkor milyen drágulásról beszelünk??
Én amúgy kb note3 óta ugyan olyan küllemmel es nova launcherrel használom a telefonjaim , így csak az tűnik fel, hogy a note 10 bitang gyors. -
Sawyer_
tag
Bár Alice azt írja, hogy az olyan filléres kütyük mint a véroxigén-szint mérő nem számítanak, de szerintem igenis fontosak lennének az ilyesmik. Ez és az Infra is egy teljesen hasznos kütyü, ami tényleg filléres. És évről évre azt vehetjük észre, hogy egyre kevesebb dologra alkalmasak a telefonok. Szerintem ez gáz.
-
_ak_
addikt
S7 féle vezeték nélküli töltőre elég nehéz rátenni, hogy jó legyen a töltés, gondolom nem elég magas, ezért nagyon pontosan kell rárakni vagy a protective case túl vastag vagy ezek összesége.
-
Nektek mennyire áll ki a síkból az S-pen? Nekem legalább 1 mm-t, jobban, mint a note 8-nál. Illetve nektek a galériában hagyja a Harry Potteres pálcás lapozást? Nekem azt írja, anem támogatott alkalmazás???
-
janeszgol
félisten
Elképesztően szépek ezek a telefonok. Érdekes, hogy a mérés fényesebbnek ítélte a + verziót, holott én eddig a testekben és élőben is a kisebbet láttam annak. Szebb a kisebbnek a kijelzője.
-
válasz
ForRedGlory #173 üzenetére
Az OP7 Pro tűnik a legrosszabbnak, a P30 Pro talán kicsit jobb, mint a Note 10+.
-
ForRedGlory
félisten
Éjszakai mód "on"
Nagyon nem vágódtam hanyatt a Note 10+ kamerájától, vagy csak hozzászoktam nagyon a P30 Pro-hoz.
-
nylacika
aktív tag
Nagyon köszönöm mindenkinek a gyors segítséget! Érdemes segítséget kérni ebben a közösségben, pár percen belül mindig jött a segítő válasz!!! A volte központilag ki lett kapcsolva nálam, mert valahogy az S9+-nál nem nagyon akart működni, csak sms-t kaptam a nem fogadott hívásról, holott be voltam kapcsolva. Érdekes módon a kikapcsolás után megszűnt... Most adok még egy esélyt a T-nek!
-
-
nylacika
aktív tag
Üdv! Én is szert tettem eme csodára!
Lenne is egy kérdésem egyből... Ha jól emlékszem, akkor korábban arról volt szó, hogy a készülékkel lehet más készüléket tölteni vezeték nélkül. Hol lehet ezt aktiválni? Sehol sem találtam a menüben. A másik kérdésem a volte hívás lenne, ez itt a wifi hívás lenne? mert volte beállítást sem lelek sehol...
-
MrBazsi
senior tag
Az értesítési led itt is hianyzik.... legalabb csinálnanak egy normális kamera körüli animácíot ami testreszabhato.... csúcsteló de egy nyamvadt led nem fert el.... s10ben is ez az egyetlen gáz... ebben is!
-
_ak_
addikt
Galaxy Storeból elvileg már telepíthető. Én spec nem próbáltam. 3D Scanner
-
hroberto
veterán
válasz
ForRedGlory #156 üzenetére
260 már emészthetőbb. 200-at már adtam telefonért.
Gondolom már nem rendelhető ennyiért. -
Vezetékmentes töltésnél, kijelzőn marad, hogy mennyi idő alatt lesz feltöltva.
Erre van valami opció, hogy ne legyen ott?
-
hroberto
veterán
Nagyon tetszenek ezek a telefonok. Főleg a kisebb. De ezek az árak... Egyszerűen sajnálok kiadni ennyi pénzt egy "telefonért".
Mondjuk azért ha már elhagyták a jacket, az adaptert tényleg melléklelhettek volna. Nem tudom miért kell ezeken spórolni ebben az árkategóriában.
Az értesítési LED is hiányozna... -
nem találom a "secure startup" funkciót, már nincs benne? (note9 ben még volt)
-
Xeon7
aktív tag
Note 10+ Pitaka tok berendelve, ha valaki gondolkodik rendelésen írjon rám van 5 dodo kedvezmény linkem.
-
zambori1
csendes tag
válasz
Jeanne d'Arc #24 üzenetére
Szia! Animációkat hogyan lehet lejebb skálázni, és milyen értékre kell? Előre is köszi.
-
Noukoum
veterán
Az a kis note eléggé kéne, főleg a mérete miatt
Ára viszont még most elég sok.
-
Teal'C
veterán
Nos én is átvettem, belaktam, azt kell mondjam ez a leg leg pedig minden eddigi megvolt. Egyszerűen nincs mibe belekötnöm.
És a töltés valami irdatlan gyors az eddigiekhez képest.
A Clear view tok amit választottam viszont nem gyere be mert állandóan el akarom dobni a telót az meg nem lenne jó buli így mennie kell. -
Hallosz
senior tag
A tesz remek, köszönet érte!
A telók jól néznek ki, és sokkal okosabbak mint (én) szeretném
Lehet vele pár klassz dolgot művelni, meg menőzni... -
válasz
TheBikerider #131 üzenetére
Jó, csak nagyon meg kell szokni a helyét, amúgy elég gyors szerintem.
-
Hikvision
senior tag
válasz
TheBikerider #131 üzenetére
Idáig teljesen patent, mondjuk duplán vettem fel a két ujjamat amivel használom.
-
-
-
Hikvision
senior tag
S9-nél volt olyan, hogy érezte, hogy felvettem az asztalról, és ha felismerte a pofámat, akkor ki is oldott automatikusan, itt nincs ez a fjúcsör?
-
moleculez
veterán
#127 szép, tetszik a képe.
Lineage OS van-e rá?! <TrollOff/> -
TODI1111
veterán
Szokás szerint úgy laktam be a készüléket, hogy miután ráengedtem a frissítést csináltam egy wipe cachet. Akit esetleg érdekel a recovery úgy érhető el, hogy a bekapcs-byxbi + hangerő fel gombokat kell egyszerre nyomni (a készülék kikapcsolt állapotában) addig amíg meg nem jelenik a menü.
-
válasz
TheBikerider #118 üzenetére
Előfordult nálam is note9-en, miután lemondtam a tokokról. Viszont feltelepítettem ezt az appot, onnantól kezdve nem volt ilyen: Edge Touch (samsung app store-ból)
-
-
viera
őstag
válasz
TheBikerider #118 üzenetére
Engem nem zavar,nekem tetszik.
Utoljára S7 Edge-en nyúltam bele,az tényleg sok volt.Páromnak S10e van,neki nem kellett a lehajlítás miatt sem a sima S10.
-
-
Hikvision
senior tag
Telefonálás közben az előlapi kamera mellett jobbra másnál is villog pár pixel ameddig hívás van?
-
viera
őstag
válasz
TheBikerider #113 üzenetére
Szerintem is
Én is a kicsit választottam,de nem bántam meg. -
Nagyon tetszenek, főleg a kicsi. Szerintem jók lettek.
-
apaszka
veterán
Sziasztok!
Jónak tűnik az új jövevény!Csak az a fránya plusz luk és a másik hiánya...
Gratula mindenkinek és használjátok nagy örömmel!
-
domerator
veterán
A bemutaton demozott 3d fotoszkennelessel mi van? Sehol se olvasok rola, pedig az egy egyedi dolog lenne...
-
viera
őstag
Note10 kicsomagoló videó.
[link]
-
Sinesol
veterán
Mégis miben van az a fényévekkel való lemaradás? Gyanítom nemigen van neked Iphone-od, csak valami nagyot akartál mondani Samu fanként.
Amugyis fényévekkel maximum egy 5-6 éves készülék maradhatna le, ha már nagyságrendnél tartunk...tekintve hogy a legtöbb gyártó 2-3 éves csúcskészüléke is alig kompromisszumos ma, teljesen megálljá a helyüket, annyira lasssú a fejlődés..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest