- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mini-ITX
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
hucidafakk #946 üzenetére
Az Alpha visz mindent legalább 30-al, ezt bátran ki lehet jelenteni.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Ezt még hány helyre írod be ?
-
Blyan
félisten
válasz
A droid játékok nagyobb része iOS átírat, valszeg ebben kereshető a bibi, és úgy tűnik nem végeztek túl jó munkát.. De lehet más az oka.
-
hucidafakk
csendes tag
Azt szeretném kérdezni hogy azt mivel magyarázzátok hogy az új csúcs android modellek mint pl: s5,alpha.z3 stb eggyik se tudja az igazán teljesítmény igényű játékokat legalább 30 fps-el futtatni míg az én iphone 4s-em simán elviszi őket itt konkrétan az ilyen játékokrol beszélek hogy (gta,asphalt8,amaizing spiderman2)? akartam venni idén egy androidos csúcskategóriás telefont de ezek a dolgok nagyon nincsenek rendben nekem.
-
makopeter
tag
Én S3-ról váltok majd erre, a kijelzőről annyit, hogy az S3-nak is 720p pentile super amoled kijelzője van,
a pixeleket kb. 10cm-ről lehet észrevenni és még akkor sem zavaró.Persze a következő generációs Snapdragon már a 4K felbontást is támogatja. Gondolom nagyító alatt felfedezték a pixeleket a QHD kijelzőkön és szükséges a 4K, a 4K-t mikroszkóp alatt vizsgálva majd rájönnek, hogy mennyire fontos is lesz a 8K...
-
Horovic
aktív tag
Ezzel a készülékkel kompatibilis a gear 2?
-
Palika71
őstag
Köszi srácok!
Meggyőztetek simán! -
-
Palika71
őstag
Sziasztok!
Bementem ma a Camponaba, hogy megnézzem a kijelzőjét élőben, de sajnos nem tudtam.
Egy i4S-ről váltanék rá, de kijelző minőségben nem szívesen lépnék visszafelé, meg olyan teló kellene, ami még alkalmas egykezes használatra.
Esetleg látta már valaki az i6 meg ennek a kijelzőjét egymás mellett?
(egy Note 4-et láttam, az átkozottúl jó volt, de azt nem várom tőle)
-
-
xmp333
csendes tag
válasz
Cyberpunk #909 üzenetére
De ez idegesít, hogy nem tudok rájönni, hogy mi a túró lehet az, ami gyilkolja... Egyébként csak azért több mint 1 nap, mert éjszakára repülő meg energiatakarékos módban van...
Egyetlen tippem, hogy a szánalmas jelvétel miatt folyton ugrál a hálózaton, ami szlopálja az akksit. Remélem januárban az 5.0 megoldja, ha meg hardveres, akkor megszívtam...Hozzáteszem, hogy BP belvárosában mozgok gyakorlatilag mindig, szóval nem hiszem, hogy a hálózattal probléma lenne...
-
migabi24
nagyúr
Tudtátok, hogy GG4 van a telón? Nem reklámozták ez meg a Note 4 kapta meg elsőként
-
Lacopapi
addikt
Több,mint egy nap - igaz,kevéske kijelzőidő -,de az LTE többet fogyaszt (nálam legalábbis,ugyanilyen csekély a jel),és látom a googleplay rendesen résztvett a dologban.
Nálam másfél nap is volt 4 óra kijelzővel,szóval ezt nem lehet így kijelenteni,hogy rossz...tán beragadt vmi.
Jópár órán keresztül nem is volt fogyasztásod,érdekes az ábra.Nálam csak annyi az alapkövetelmény,hogy a nap végére ne kelljen idegeskednem,ezt pedig kényelmesen tudja a cucc...tegnap 47%-nál tettem este töltőre,előző esti full után.
-
xmp333
csendes tag
Sziasztok az alábbi képeken látható siralmas teljesítményt nyújtja az akkum. Nektek is ennyire gyenge?
-
Lacopapi
addikt
válasz
pixelblondie #905 üzenetére
Én nem látom,de ez nem mérvadó ,viszont aki azt mondja,hogy rossz a kijelző az hazudik.
Amikor a teljes lap a weboldalon olvasható,akkor nem lehet rossz felbontásról beszélni. Valóban nem olyan tűéles,de tökéletesen használható,a színek is állíthatók,fényerő rendben. Nagyítóval meg nem nézegetem .
-
pixelblondie
senior tag
Sziasztok!
S4ről váltok. Valaki nézte, használta ezelőtt? Mennyire lesz "rosszabb" az alpha kijelzője ezután? Mennyire látni a cikkben is említett "szőrösödést" a 720p miatt?
-
wandorka
tag
És a színválaszték, illetve annak hiánya
-
-
bendegruz
őstag
a telenornál tényleg csak fekete van mindenhol?
vagy valaki vett más színben is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Disney+
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Politika
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest