- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Memóriakártya topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos fejegységek
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atos23
senior tag
válasz
sparta2 #5022 üzenetére
Ma bekapcsoltam újra az A8-at, hogy még egy pár adatot lementsek róla. Nehéz ezt mondani ennyi közösen együtt töltött idő után (komolyan, mint egy kapcsolat
), de egynapi Almázás után az A8 sajnos használhatatlanul lassúnak érződik az Almához képest.
A megemlékezésemből
kifelejtettem, hogy azért is cserélem le, mert naponta többször előfordult, hogy amikor álltam a villamosmegállóban, és nem töltött be másodpercek után sem a BKK-futár, akkor majdnem az aszfalthoz csaptam mérgemben. Szóval jobbnak láttam inkább mihamarabb eltenni a fiókba. Az biztos, hogy megtartom, mert a mai napig egy nagyon szép tárgynak gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Galaxy S8 receptjét másolja az idei A8: kávamentes(ebb), jobb helyre került ujjlenyomat-olvasóval és dupla szelfikamerával.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Metal topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest