Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz pocokfej #543 üzenetére

Ugye a SOT mindig felhasználás függő, így az írt időket csak egymáshoz viszonyítsátok, ne a nálatok tapasztaltakhoz.

Nekem Oreo -n nem volt kiemelkedő üzemidőm. Általában nálam rosszabb üzemidők vannak az aktív használat és szinkronok miatt. Nem szoktam optimalizálni sem, illetve a fényerőt nem szeretem alacsonyan. Sokszor vagyok szabadban, tehát nem ritka a magas fényerő.

Viszont játszani sem szoktam, ami önmagában is sokat fogyaszthat. Mellesleg nem minden játék fogyaszt azonosan.

Oreo -n kb. 4-5 óra kijelző időt produkáltam, Pite alatt ez felment 6-7 -re. Kb. 19-20 óra alatt. Nyilván egyéb vonatkozásai is vannak a fogyasztásnak, mint például az sem mindegy, hogy wifi vagy mobilnet alatt csinálom. Sokat mászkálok BP területén, tehát a "jelkeresés" is aktívabb.

Teljes mobilnet alatt mászkálás közben nálam inkább kisebb értékel jöttek. Pite meg akkumulátor tanulás alatt van, szóval meglátjuk mi ennek a vége.

A mobilnet nálam folyamatosan megy, van néha navigálás is.

Volt ennél jobb is, de ez igen aktív használat mellett relevánsabb. Mellesleg (szerintem) a rosszabbik statisztika fontosabb, mint a legjobb.

Éjjel pedig 1-2% körül fogyaszt nyugalmi állapotban. Repülő módot nem használok, de a net olyankor ki van kapcsolva. AOD is alszik este 11 -től reggel 6 -ig.

Új hozzászólás Aktív témák