Hirdetés
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
-
PROHARDVER!
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Nem Sopronban nincs talán ilyen probléma....
Dave1984: Melyikben vagy? Elvileg mindhárom szolgáltatónál van OMSZ csomag, úgy tudom.
Nekem van 2 telenoros előfizum, akarom mondani Yettel, egyiket asszony használja, másikat a lányom, nekik 4G telefonjuk van.
Enyém Telekomos, a korlátlan mobilnetes. Lányom Győr belvárosban lakik, ott van elvileg 5G, de sosem csatalakozott hozzá. Na mindegy, kíváncsiságból próbáltam, igazából nem fontos.
Komolyan mondom, belekeveredek a nevekbe. Mikor előfizettem, Pannon előfizetésem lett. A 30-as számom meg Westel dominó csomagos volt. Sokszor még mindig Pannonos, meg Westeles számként mondom a családban.
Eh, öreg vagyok, mlékszem jól az aktatáskányi első "mobiltelefonokra", meg arra hogy évtizedeket kellett várni egy vezetékes számra. Hetedikes voltam, mikor anyámék befizettek egy Zsigulira. Katona voltam, bőven jogsival, mire megjött.
Jobb ez, bemegyek pl. a benzinkútra, aztán veszek egy számot telefonnal, pár kg kenyér áráért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- Digitális detoxhoz ! Vagy amihez szeretnéd. Minimal Phone eladó !
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- CORSAIR K100 AIR
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Firmware letöltése
Dr Bubo