-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
Ha hatásvadász módon kinyilatkoztattad, hogy nekem, vagy bárkinek a "mázli kell" hogy jó legyen a telefon, akkor neked miért fáj a tükörbe tolom a fejed a fordítottjával (szerencsétlen), hogy felfogd milyen blőd dolgot írtál? Mázli nem ahhoz kell, hogy valami ritka dolgot kapjak? 600-ból 597 az mázli (+mind 'nem úgy fogja'
)? Vagy inkább az szerencsétlen, aki belehúzott a 2-3ba? Mi kell még, hogy megértsd? Vagy nyugodjunk bele, hogy az imént magadra aggatott jelző a helytálló, amit szintén rosszul használsz? A szerencsétlen flótás jelentése az én szótáramban 'balszerencsés', nem idióta, de az irány alakul
(Lehet hozzá bologató Jánosként asszisztálni
)
Neked szignifikáns, mert belenyúltál, de egyáltalán nem magas arány a felgyorsult termékciklusokon belül. Nekem volt már gyártási hibás telefonom, nem a típus, csak egy bizonyos széria volt érintett. Nyíltan nem ismerték el, csak közvetve, és kiderült, hogy később mégis módosítottak a gyártási folyamaton, nem ma volt. Itt az XDA-s nyoma, az elnevezés is tőlem származik, én a Sony Ericsson fórumon vittem a dolgot: [link]
Még egyszer: kevés nyomát találtam a problémának ennél nagyobb léptékű nemzetközi fórumokon is, nagyon messze van ez egy komoly, elterjedt típushibától. Biztos előfordul, jó lenne megtapasztalni, de túldimenzionálni sem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest