-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sztyepadzso #11779 üzenetére
Köszönöm mindenkinek aki próbált segíteni!
Ha nincs hozzákötve samsung acc, akkor nekem is megkérdezi, h szinkronizáljam a whatsapp képeket, stb. Azzal nincs gond, az úgy jó ahogy van. Samsung cloud-ot kell tiltani, az is megvolt, szarik rá, csak nem tölt fel a onedrive, akarja, hogy visszalépjek a samung accba és akkor létrehozza a fentebb említett mappákat, és csak oda hajlandó szinkronizálni, nem úgy mintha csak simán használnám a onedrive-ot.
A mappákkal nincs baj, azt azért irtam, hogy megértsék a fórumtársak mit és honnan akar a samsung acc, mit csinál, szóval más számára is érthető legyen. Szóval Nem a mappa a lényeg, hanem hogy a samsung acc-ot leválasszam a onedriveból és az a default beállításokkal működjön boldogan tovább pont úgy, mint amikor nem voltak összekötve. Próbáltam samsung cloud app-ból kiszedni a onedrive-ot, de nincs benne! Nem tudom hogyan tovább, ha senki sem tud megoldást, akkor havonta feldugom gépre kábellel a telefont mint 15 évvel ezelőt ...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest