- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Hát igen,mondjuk ez annak szempont aki két évnél tovább akarja tartani.Ki tudja mire lesz elég az ereje.
Más:
Én az enyémmel maximálisan meg vagyok elégedve,az FM rádió nekem nem hiányzik sosem használtam még telefonban.A kamera vállalható képeket készít, a telefon ergonómiája számomra tökéletes (gondolok itt pl a gombok elhelyezésére),az akkuidő kb két nap ahogy én használom,dadogásnak, röccenésnek nyoma sincs.Nem igazán van gyenge pontja a telefonnak.Egy dolgot hiányolok az pedig a 90Hz-es opció, nem értem miért nincs.A 120Hz mivel nem adaptív azért tudja karmolni az akkut rendesen.Ebben az árkategóriában biztosan van olyan telefon ami ebben-abban jobb,de most jelenleg olyan nincs jobb áron ami mindenben ennyire kiegyensúlyozott. Az S20FE még ilyen de az pont annyival drágább amennyivel jobb,és amíg ez a középkategória teteje,addig az inkább a felső kategória alja.Mindenki eldönti mennyit szán rá.Addig is az A52s egy valid ajánlat az áráért....
Azért leírom , hogy mégis milyen telefonjaim voltak előtte... S10+,MI 10 T Pro,A52 5G.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged