Hirdetés
-
PROHARDVER!
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
orso0355
őstag
válasz
DrKapocs
üzenetére
+1!
Egy éves a telefonom, sokat játszom rajta, összevissza töltöm, mint ahogy mindig is, a korábbi telefonjaimat is. Az itt említett accubattery app szerint 95%-os az akku. De ha nem annyi az se zavar
ez egy telefon. Használom, töltöm.Természetesen mindenki úgy használja és tölti, ahogy neki a legmegfelelőbb. De azért ekkora ügyet nem kell csinálni a töltési szokásokból.

-
-
PirosHello
senior tag
válasz
DrKapocs
üzenetére
Mivel a cég 2 évente cseréli ingyen a telómat, így ez pl. engem nem érint. De ez a sokszínűség, valakinek ez az egyik szempont, amire nagyon figyelni szeretne.

Ha a cég nem cserélné, max. 2,5 év után akkor is lecserélném, de nem az akku miatt. Tölteni naponta is tudom akár. Viszont nem vennék csúcskategóriás telót, mert sokat buknék rajta ilyen életciklussal, amennyit nálam van.
-
Gloob
addikt
válasz
DrKapocs
üzenetére
+1 erre a hozzászólásra!👍 Azért biztosan nem fogom figyelgetni, meg vigyázni a 30-80% közötti töltésre, amivel gyakorlatilag dobom az akku kapacitásának a felét, hogy esetleg fél évvel tovább bírja az akkumulátor. Volt jó pár telefonom, de még egyetlen egyben sem cseréltem akkut, és szinte mindegyik telefonomat eladtam. Még senki nem jelzett vissza, hogy az üzlet után neki akksit kellett cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG Phone 8 gamer telefon (Snapdragon 8 Gen 3, 165Hz, IP68, 256GB), bontatlan,garanciális
- Eladó Samsung Galaxy s23( ha ma elviszed nincs postaköltség)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P50 Pocket Prémium Edition Gold.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- SzoftverPremium.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Firmware letöltése

Dr Bubo