- Azonnali fotós kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Plazma TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
agy73p
senior tag
válasz
Predatorr #3989 üzenetére
Hát, most egy régebbi telefonról állítom vissza a névjegyeket, de szerintem ember a világon nem értheti, hogy a Samsung hogy tudja ilyen logikátlan módon kezelni ezt. Bluetoothon átnyomok egy köteg névjegyet egyetlen vcf fájlba, szeretném importálni a megfelelő Google fiókjába, de nem talál fájlt, be sem lehet tallózni.
Majd később kiderül, hogy ő már kérdés és kérés nélkül beimportálta a telefon saját névjegyzékébe. Onnan viszont nem enged exportálni, csak megosztani, de az nekem nem kell.
Csilli-villi mindentudó, csak éppen követhetetlen.
Nem bírom ezekben az új rendszerekben, hogy ők akarják jobban tudni, hogy én mit akarhatok. Engem érdekel, hogy mit-hova tesz a rendszer..... a gyerekeimet nem érdekli. De ha gond van, akkor nem is tudják, mit-hol kellene keresni.....Nem akar valaki érte linuxos telefon operációs rendszert kifejleszteni? Én fizetnék érte, hogy ne legyen túl okos(kodó).
Persze lehet, hogy csak hisztis vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest