Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - SSD kibeszélő
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
 - Milyen billentyűzetet vegyek?
 - Apple asztali gépek
 - Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA

- 

PROHARDVER!
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Bogyi007
veterán
Sziasztok! Tegnap óta van meg a teló. Huawei P30-ról jöttem, Vodától hoztam, Android 12-re este már le is frissült. Tetszik a készülék, jelenleg 3 dolog az ami szokatlan vagy hiányzik.
Egyrészt a P30-nál megszoktam hogy az időjárásos/órás widgetet kirakva az órára bökve az ébresztőt is be tudtam állítani és kezelni - itt ezt most nem tudom megtenni. Milyen appot vagy widgetet kellene feltennem amivel ezt visszakapnám?Második gondom ennél kevésbé jelentősebb, nyilván megszokás kérése lesz. A kezdőképernyőn mikor felfelé pöccintek, akkor bejönnek az alkalmazások (nálam) betűrendes felsorolásban, innen viszont balról jobbra és visszafelé lehet lapozni, a P30 esetében ez föl és le irányba működött. Ezt nem lehetne itt is így beállítani?
Nálam is észrevehető a térerő csökkenés a dupla sim kártya használat miatt. A Vodás karim az elsődleges, a digis a másodlagos amiről a mobilnetet adom a telónak. Várható erre valami javítás vagy a Digis kártyát jobb ha egy másik telóba teszem és arról osztok meg netet az A52s felé (csak Go Light csomagom van a Vodánál ami 130 percet és 2 GB netet ad - a diginél ellenben ezresésrt 30 GB net és 4 forintos percdíjam van)
+1 hogy tudom az értesítési hangot lecserélni külsős hangra? A gyáriak nem tetszenek.

Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
 - Autós topik
 - Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
 - RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - EAFC 26
 - Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
 - SSD kibeszélő
 - További aktív témák...

- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
 - Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
 - AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Firmware letöltése

Dr Bubo