Hirdetés
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
artifexor
csendes tag
Köszönöm a tippeket, de ugyanaz a kábel, ugyanúgy van bedugva és újraindulás után működik. Tehát a kábel és port jó úgy ahogy van, mert ha nem, akkor újraindítás után is rossz maradna. Amúgy újraindítás előtt néha szoktam fordítani, nem megoldás, újraindítás után meg működik.
Sajnos az előző telefonom nem tudott arról, hogy újra kell indítani és hibátlanul működött hónapokig újraindítás nélkül (régi készülék volt, így nem volt havi frissítés mint itt, ami kényszerít a rendszeres újraindításra).
Szóval értem, hogy ezek jó dolgok, köszönöm az ötleteket, de szerintem valahol máshol van a bibi, csak lövésem sincsen hol. A telefon USB port kezelésével lehet valami (kernel? applikáció?), ami újraindításnál újrainicializálódik és akkor már működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VGA kibeszélő offtopik
- Hobby elektronika
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Eredeti játékok OFF topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro XL bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest