Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz macilacus #754 üzenetére
Tapasztaltam már ilyet más telókon, de a Samunál meg pont, hogy így a tuti. Én pl. mindig a Vezetéknév mezőbe írok mindent, de vannak olyan Samsung felhasználók akik állítják, hogy mindegy melyik, csak egy sorba írj mindent. Elképzelhető, csak én már automatikusan a Vezetéknévhez írok..
[ Szerkesztve ]
-
Dimond G
senior tag
válasz macilacus #468 üzenetére
Én a telefon dobozában hagytam a töltőt, kábelt! Most egy no name 30 wattos töltővel töltöm és anno vettem Xiaomi adatkábelt, ami hozzá van! Gyors töltéssel tölti, nem hisztizik!
A laptopba meg egy másik Type-C kábel van bedugva adatátvitelnek. Nem hisztizik! Csak a teló képernyőjét fel kell oldani, hogy lássam a két mappát! -
macilacus
senior tag
-
janeszgol
félisten
válasz macilacus #423 üzenetére
Őszinte leszek veled. A Velvetre ígértek frissítést, amiből nem tudni mi valósul meg. A Samsungnál nagyobb az esély, hogy tudják ezt tartani.
A Velvetben jobb az SoC, és természetesen minden hozzá kapcsoló elem (BT, wifi, gms stb).Az A52 mellett szól még az 5G (bár a Velvetből is van ilyen), a jobb kamera.
Mindkét teló pofásan néz ki. A Vetvel 4G és az A52 5G között én az utóbbit venném. És nem azért, mert itt beszéljük meg ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest