- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- DUNE médialejátszók topicja
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Samsung Galaxy A3 (2016)
Új hozzászólás Aktív témák
-
amoledus
aktív tag
válasz
szemesi69 #4449 üzenetére
Hát igen , nem szoftverezésen felnőtt/forrasztásban BGA-ban gyakorlott emberek járnak szervizbe ,ahogy az autót is azok viszik szerelőhöz akik nem tudják megjavítani
de ez így van jól nem érthet mindenki mindenhez,ahogy én is többek közt,statikust kértem fel mikor a házat renováltuk,pedig azt hittük "Pista bácsi mester tud mindent"
-
amoledus
aktív tag
válasz
szemesi69 #4447 üzenetére
Nem akarok senkit meggyőzni ,mindenki azt csinál amit akar , mi biztosra megyünk az ügyfeleknek nem adhatjuk úgy vissza a telefont,hogy megy vagy nem ,lesz a hiba vagy nem ,mivel garanciát vállalunk minden javításra , nem lehet ,hogy az ügyfél belakja a telefonját és ismét hozza vissza,hogy xy folyamat leállt aztán lementeni mindent képek/telefonszámok stb. egy reset-ért.
-
szemesi69
addikt
-
amoledus
aktív tag
Nem tudom,hogy komoly e a kérdésed....de mondjuk azért,hogy ne dobáljon olyanokat ,hogy xy folyamat leállt , launcher befagy stb. ami nem törvényszerű de előfordulhat ,szervizben dolgozom így láttam már mindegyikre példát , nem egyszer , az a biztos ha wipe cache/factory resettel indulunk neki az új fw használatnak ,ahogy a legtöbb fórum is ajánlja itthoni/külföldi...
-
GEPESZ66
veterán
Sziasztok!
Ha majd megjön a 7-es android, akkor a frissítés előtt is csináltok Hard reset-et, vagy elég csak utánna? -
Sanyi.mTs
addikt
H-P között ismétlődő ébresztés van beállítva a telón. nagyon tetszik a motorola x play-emen, h ébresztés előtt 2 órával már jelzi a status baron az aktuális ébresztést és ha úgy gondolom, akkor elvethetem az jelzést. Azért szeretem ezt használni, mert gyakran előfordul, h a gyerek ébresztő előtt fél órával ébred, így nem kell kikapcsolni az ébresztőt, csak az aznapit elvetni. Sajnos már többször előfordult, h a kikapcsolt ébresztőt elfelejtettem visszakapcsolni.
látom, h A3-nál is mutat ilyet, de csak pár perccel az ébresztés előtt. Ki lehet ezt az időt tolni valahogy 30-60 percre?
-
válasz
Bjørgersson #4439 üzenetére
Kár amúgy kikapcsolni, mert egy szimpla vissza gomb eltünteti, ha nem kell, egyébként meg tök hasznos dolog.
-
válasz
Bjørgersson #4437 üzenetére
Igen. Beállítások/speciális funkciók/intelligens felvétel
-
Bjørgersson
félisten
Ezt a screenshot utáni automatikusan felugró megosztási opciókat ki lehet valahogy kapcsolni?
-
negro
őstag
Valszeg az lesz kivarom meg jon a 7.1 es ha nem ezt loki a telofon frissitesnel egybol akkor felrakaom a 6-ot majd rogton utana johet a Nougat.
-
-
negro
őstag
Na igen. Csak hat en ezt a telot 8 honapja vettem durvan. 5.1-el ugye, ami tokeletesen, siman es bug mentesen futott, illetve fut ma is. Igy nem ereztem fontosnak annyira a 6.0 -as frissitest ~4 honapos hasznalat utan mikozben erre ra 1 honapra meg jottek a hirek, hogy jon am a 7 is.
A problema inkabb az, hogy keson jott ki a 6.0 -ra. -
Sanyi.mTs
addikt
Az elmentett WiFi hálózatokat hogy tudom kilistázni?
-
Ota frissítéssel szinte biztosan nem, azok egymásra épülnek. Ha gépen frissítesz, ott valószínűleg kihagyható a közbülső frissítés, de ennek azért utána kell nézni.
Azért az vicces, hogy már nem az a probléma egy Samsung telefonnál, hogy nem jön frissítés, hanem, hogy egy főverziót át lehet-e ugrani. -
negro
őstag
Ez a N-es 7.0 -as frissites mennyire biztos majusban? Mert akkor most mar tenyleg kihagyom a 6.0-at
-
iPetras
kezdő
Hi!
Akinek megvan ez a telefon egy ideje, mi a tapasztalata? Mennyire lassult be az idő elteltével? -
Celtis
veterán
Mennyire normális az, hogy ha elmegy a térerő (mert elmegy ezen a szaron, ott ahol más telefon még vígan működik) majd utána visszérek lefedett területre, akkor a mobilinternet nem csatlakozik újra? Akár órákkal később elindítom a böngészőt, és azt mondja, hogy offline vagyok.Rendszeresen előfordul.
Ha megnézem a gyorsbeállításokban, akkor a mobiladat ki van kapcsolva.Ha visszakapcsolom, akkor van net. De normális ez, hogy kézzel kell piszkálni? -
negro
őstag
Na szepen el inditottam a forumot.
Alapvetoen a telom 80% -ban Wifi halozaton van eleve: Otthon, melo hely, + rengeteg elore fixalt hely, etterem, pub es stb. Innen nezve nekem total felesleges a 4G arra a kis idore. 3G/2G untig eleg az alap szinkronizalasra, msg, gmail, face, stb. Ha jon barmi ertesites es PC kozelben vagyok, vagy leszek ~15 percen belul nem a telom nyomkodom. Tudatos felhasznalas. Es nem arra jatszok, hogy "uzemido-fetisiszta" legyek csak ennyi jott atlag hasznalat mellett ki, amit megosztok.
Hozzateszem 6 ora kijeloz idovel es auto 4G/3G/2G-nel is birt 2 napot a telo. Ez egy teszt volt de ha nincs szuksegem gyors mobil netre akkor boven megeri az embernek ha manualisan allitja be a halozatot. Probert75 irta le, hogy sajna mivel telefonalasnal eleve valt 4G-rol 3G-re a teto, meg amugy is lefedetseg kerdese, ez baromira meriti a telot.
-
Probert75
addikt
válasz
consono #4407 üzenetére
A lefedettség és a szinkron miatt és a nem érzékelhető gyorsabb net miatt maradsz az LTE-n? Akkor ne csodálkozz, ha minden be van kapcsolva és a sok kapcsolat és váltás miatt rohadtul merül.
2G/3G autón és kevesebb BT-vel simán kibírná kényelmesen a napot.
Én nem ilyen intenzíven használom. Napi 1-1,5 óra telefonálás, folyamatosan wifin, 2G/3G auton 3 napot simán megy a telóm. BT nélkül persze. -
Probert75
addikt
válasz
consono #4402 üzenetére
Szerintem az egész napos BT kapcsolat. Valamint a levelek olvasásához és a gmapshoz minek LTE, elég a 2G/3G auto. Abban is simán szinkronizál és megy minden. Észre se vennéd a különbséget. Az LTE-ben nem lehet telefonálni, ezért az folyton 3G-re vált, majd ha leteszed akkor meg vissza és ez szívja szerintem az akksit.
-
consono
nagyúr
Nem tudom hogy csináljátok, nekem egy napot is alig bír ki
Fél hattól este tizenegyig. WiFi nincs, folyamatos LTE, folyamatos BT (okosóra+2 óra autós kihangosítás), folyamatos GPS (~2 óra GMaps), 2 email account pushban (50+ levél naponta),1-2 óra telefonálás. Meg persze FB, browser, insta, kicsi játék...
Csak tudnám mi viszi el az aksit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Több fronton is többet ígér az üveg hátlapos, HD kijelzős Galaxy A3 (2016) az elődjénél. A kérdés persze az, hogy a felső-középkategóriás árazás mellett mindez elég lesz-e a sikerhez.
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Eredeti játékok OFF topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Politika
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Lépd át a határokat az ASUS ProArt 4060-nal! 0% Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest