Hirdetés
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Donvit078
tag
Csevejbe bekapcsolódva én jó magam azért tettem le a led ill. plazma tv vásárlásról mert amikor bementem a boltba és mondtam hogy kössük rá egy kicsit a sima kábelre a tv-t pont egy kézilabda meccs ment hát iszonyat milyen pacák rohangáltak a labda meg húzta a nagy csíkot a képen még 3-400 ezres led és plazmák képernyőin is akkor mondtam magamba hogy ilyet soha ez ennyi pénzt nem ér meg, ami megy parasztvakítás belső hálózaton HD filmek és képek azok szép képet adtak de a kábel vagy antenna az botrányos volt. Még kell neki pár év szerintem mire kiforrja magát.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kipróbáltuk a cég alsó-középkategóriás, olcsó LCD tévéjét. Vajon mennyit fejlődött a technika egy év alatt?
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest