- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- UHD filmek lejátszása
- Szó szerint táptitán a Seasonic legfrissebb üdvöskéje
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
hum1
csendes tag
-
törölt tag
Noh akkor már csak az utolsó kérdés marad: ez forintba mennyi lesz majd. Ha 1200$ -> 1200€-val számolok, meg nagyjából aktuális árfolyamokkal, az 350k-ra jön ki, az az ultrabook árazás felső szegmense kb. (Az ilyen hardverű új ultrabook-okra ilyen árak rémlenek, a samsung series 9 is nagyjából ennyi, és az amazonos dollárbeli ára is alig több ennél.)
-
=WiNTeR=
senior tag
Na csak beigazolódtak a kezdőárakról szóló hírek: 650USD az atomos smart pc (+100USD-ért jár a billentyűzet is hozzá), valamint 1200USD a SmartPc Pro 128GB-s SSD-vel.
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
törölt tag
A Samsung hivatalos oldala szerint a 8 óra Mobile Mark-al jött ki, nem ismerem a programot, de gondolom átlag használatot szimulálhat, ami konvergál a minimális terhelés felé. Videolejátszásra 5 órát írnak, ami az általad linkelt grafikonhoz majdnem passzol is, ha feltesszük, hogy a Win8 energiagazdálkodása jobb, mint a Win7-é, plusz egy kicsit ráhazudtak az értékre, akkor helyen van a dolog. Ami számomra homályos folt, hogy a srácok pakoltak-e plusz akkut a dokkolóba, és ha igen, az vajon bele van-e ezekbe az értékekbe számítva. De még cirka 2 hét, és ezekre a részletekre valószínűleg fény derül.
-
=WiNTeR=
senior tag
Engem is az ára és az üzemideje aggaszt. Például a 8 órás üzemidő hogyan jött ki? A Samsung Series 9 ultrabook-kal egyező proci van benne elvileg, remélhetőleg egyező erősségű akkumulátor, mert annak az alábbi üzemideje van:
-
törölt tag
"Ez a tab inkább előfutára az igazán ütős x86os taboknak"
Ez itt a lényeg, ez jelenleg egy kicsit fura öszvér kombinációja egy ultrabook-nak, és egy tabletnek, idővel alakulni fog, de az ötlet és az irány mindenképp jó. Ettől függetlenül nekem már így is marhára bejön (pláne feketében még ki is néz valahogy, bár ez elhanyagolható szempont), még mindig szemezek vele, ha ultrabook árba jön ki itthon, és lesz rá rendes gari (legalább 3 év), lehet be is szerzek egyet. Nap közben tökéletes társ lenne munkában, korrekt a hardvere, könnyen hordozható (a mostani céges Macbook-omhoz képest mindenképp), teljes értékű OS fut rajta. Munka után itthon meg le tudom dobni róla a billentyűzetet, és lefekvés előtt egy kicsit netezni rajta, kényelmesen, nem az asztali előtt ülve. (Ahhoz hogy Youtube-ozzak, felesleges az asztalit járatni, ami alapjáraton monitorral vagy 150W-ot zabál, és felfűt egy egész szobát.)
-
ledgeri
nagyúr
Van pc-t kiváltó notebook, ez notebook kiváltó tablet. Lesz pc-t kiváltó tablet?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
=WiNTeR=
senior tag
Hát azért egy Core i5ULV egy tabletben, ventilátorral, tablethez képest hatalmas fogyasztással és alacsony üzemidővel (még dokkolóval is), nagy súly (~1kg), meg még 1200USD-s ár, hát, nem tudom, ez inkább olyan korlátozott mobilitású tablet. De persze sok embernél kiválthatja az ultrabook / notebook egyéb mobileszközt.
Ez a tab inkább előfutára az igazán ütős x86os taboknak, talán néhány generációval később kisebb fogyasztással (akár egy azonos kategóriájú AMD-vel) nagy sikereket érhet majd el.[ Szerkesztve ]
-
papaty22
csendes tag
nem rossz koncepcio
nekem nagyon tetszik ez a keszulok, foleg hogy netbookban gondolkoztam, (igaz olcsobb), de igy egyben tablet (nem is gyenge) es egyben netbook is lehet, 12 ora uzemidovel, ha jol tudom mind a gep, mind a billentyuzet akut tartalmaz, es nem egy android rendszerrol van szo hanem windows, szerintem eleg utos lessz, csak nagyon draga
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest