Samsung ATIV Smart PC Pro: feketében is ütős

A Samsung nem veszi félvállról a Windows 8 slate PC-k rajtját (amiket az IFA-n már kipróbálhattunk), és ha jobban belegondolunk, igazuk is van, hiszen nem csak ők, hanem mindenki nagyon sokat vár az új operációs rendszertől, illetve a rájuk épülő termékektől. Mivel ezek az eszközök kivitelüknél fogva akár sokkal több vásárlót megérinthetnek (hiszen az ATIV PC Pro egy netbook-notebook és tablet hibrid egyben), mint például laptopok, így gondolni kell rájuk is. Jó például szolgálhatnak a netbookok, ahol a gyártók különféle színválasztékkal árasztották el a piacot, és egyes modellek ennek köszönhetően nem kis sikert arattak – hogy mást ne mondjunk, egy rózsaszín vagy pink színvilágú masina a hölgyek nagy részét biztosan megérinti.

Azonban ennyire extravagáns színekig és extrém mintákig még nem jutottak el a Samsung dizájnerei, csupán arról van szó, hogy az eddig látott ezüstös-szürkés színvilágú, 11,6"-es, Intel Core i5 processzoros Samsung ATIV PC Prót (ami egyébként még nem kapható), valamint a hozzá tartozó dokkolót és tollat is egy jóval elegánsabb, fekete burkolatba öltöztették, már ha lehet hinni a cég Facebook oldalán megjelent fotóknak, amihez egyébként érdemi kommentárt nem fűztek hozzá.


[+]


[+]


[+]


[+]

A képekkel kapcsolatosan kutakodva némi, hazánkat is érintő információt is sikerült megtudnunk az új masinákkal kapcsolatosan. Az Intel Clover Trail platformos ATIV Smart PC idehaza várhatóan novemberben rajtol el, míg az Ivy Bridge-re épülő Pro verzió előreláthatólag csak jövőre debütál Magyarországon. Itthoni árakat minden bizonnyal csak a rajt időpontjában tudunk mondani, de az amerikai megjelenéskor megadott dollár árak bizonyára árulkodók lesznek, ám még erre is várni kell néhány hetet.

Azóta történt

Előzmények