- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Egy bajom van a BlackMagic cuccokkal. Kb. nulla részletes tutorial van hozzájuk. Fusion-t szeretném nagyon, mert kedvelem a node rendszert, de b*szki ott van hatvanezer tool, csak éppen részletes leírás arról, hogy pontosn mi mit csinál, mit mivel, miért érdemes összekapcsolni, az nincs. Vagy legalább is, maximum a user's manual-t találtam meg, ami ebből a szempontból nem túl erős. Nincsenek rendes tutorial videok, leírások, meg nagyjából semmi amiből tanulni lehetne a _profi_ felhasználást. Ami van, az nevetséges, kb. kimerül abban, hogy hozzunk létre egy feliratot...Összetettebb "mátrixok" létrehozásáról semmi konkrét gyakorlati anyagot nem találtam. Ehhez képest az AFX-hez garmadával van anyag...Nem értem, hogy a BE-nél miért nem tartják fontosnak ezt a dolgot. Pedig elképesztően powerful a cucc. A Resolve más tészta, az könnyen tanulható, főleg ha valakinek már van más video editorokban gyakorlata.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő