- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- Acer notebook topic
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteveK88
tag
***API-failure***
Invalid call
Expression: HW.pDevice->DrawIndexedPrimitive(T,baseV,startV,countV,startI,PC)
d:\projects\xray\xr3da\R_BackendRuntime.h
208Ezzel a hibával száll el.
-
Vladi
nagyúr
Jön le nekem is. Jön. Mint állat, 6k-val. Még vagy 3 nap.
-
futo001
senior tag
Tetszik, jók a kihagyott pályák, meg a rengeteg lőszer
Azonban 10 percnél többet 1-szer tudtam játszani, állandóan megáll hibával. -
mephi666
nagyúr
kezd megjönni a kedvem a stalkerhez... a cs-t néztem, de az fenemód eszi a vasat... felteszem szerintem egyik nap az alapot és kipróbálom mit nyög 64bites win7 alatt egy 9600gt+3800+ x2 párossal... nem vittem még végig a játékot, mert amikor megszereztem először még csak egy 7300gt-m volt és az kevés volt neki... hallottam, hogy rpg elemekkel van tele... ez mit takar? gondolom a questek alapnak számítanak... fejlődés hogy megy? kb mint fallout3-ban vagy deus ex-ben?
-
remington2
senior tag
válasz
Quiksilver #14 üzenetére
Nem olyan bonyolult az. Bejárható - gyalog - elméletben az egész terep, de bugos a cucc, és beta, pl. menüje sincs, egyből az első pályára rak ki (ami elvileg a dead city). Ezért jó a konzol + a parancsok, így be lehet utazni az egészet. Szó szerinti "játékra" nem jó, mert nincs készen, pl. összefüggő campaign sincs benne (történet). De tartalmaz olyan pályákat, amelyek nem kerültek bele a véglegesbe, és a meglévők is teljesen másak.
szerk: de például ezt a képet én csináltam, pedig ezt a pályát csak a youtube-on, a bétáról készült egy-két bemutató során láttam. Ez meg egy kép a mocsarakból, amely ekkor még a játék része volt. Történelmi pillanat
-
Enton
addikt
Eddig nagyon VAD!!! Akik nyomonkövették a fejlesztést azoknak mindenképpen ajánlott, de ha valaki csak a pályák milyenségére kiváncsi, hogy milyen is akart lenni az eleve még akkor, akkor is jó választás!
Nagyon sajnálom hogy nem ezekkel a pályafelépítésekkel adták ki. Sokkal jobbak és nagyobbak a mappok. -
Quiksilver
aktív tag
válasz
remington2 #12 üzenetére
ejha ilyen bonyolult?
-
Enton
addikt
válasz
remington2 #12 üzenetére
Kösz az infót!
-
remington2
senior tag
A run.bat-okkal próbáld, ne az exével. Elsőnek érdemes a run_alife_all.bat-tal próbálkozni.
szerk:
a pályák között ugráláshoz a konzolba kell írni: jump_to_level levelname
A levelnam helyére:l04_darkdolina
l06_yantar
l05_bar_rostok
l02_garbage
l04u_darklab
l03_agroprom
l10u_radar_bunker
l12_stancia
l13u_warlab
l09_swamp
l01_escape
l07_military
l10u_secret_lab
l12u_sarcofag
l10_radar
l13_generators
l08_deadcityF9 a gyorsmentés, F7 a betöltés, autosaveket a pályák elején csinál. Ha valamiért nagyon megborul, és már az elején fagy vagy be sem tölt, érdemes a mentések mappát törölni, akkor helyreáll.
-
Enton
addikt
Nálam sajnos nem akar elindulni, összevissze debug vagy stop hibákat ir ki, főleg ilyen sajátfelhasználós fájlokra, amikben a beállítások vannak.
Ha valakinek sikerült elindítani, szóljon már. -
törölt tag
Én a Clear Sky-al szívok... egy ideje simán kilép a windowsba kb 2-5 másodperccel a betöltés után
Persze a korábbi mentésem meg kb 1 hónappal előző -
finest
addikt
Ez most egy mod, kieg, vagy micsoda?
-
nrgia
őstag
S.T.A.L.K.E.R. FOREVER!
-
De ha ez még a peccseletlen első kiadás előtti, akkor kb. olyan szinten lesz instabil, mint a csernobili erőmű a robbanás előtt 3 másodperccel...
-
Enton
addikt
Nah végre valami érdekes dolog!
Ma is lesz mit csinálni a zónában. Kiváncsi vagyok mik azok a helyek amik még benne vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Bittorrent topik
- Diablo IV
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- The Crew sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HP ProBook 6570b notebook (i3-3120M - 8GB - 500GB HDD)
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest