- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BB9360
aktív tag
Üdv!
Rendeltem egy ilyet, pénteken meg is érkezett. Nagy volt a boldogság. Egészet 1 percig, amikor is:
1. a hálózati csatlakozót bedugva a piros led kb. fél percig égett, majd annyi, vége. Először nem is tudtam, hogy mi lehet a gond, szerencsére találtam otthon egy univerzális tápot, amin van 5V-os kimenet és a csatlakozója is megfelelő. OK, probléma - részben - megoldva (ez a tápegység máshol használatban van), a led újra világít.
2. erősítő bekapcsolásakor valami egészen elviselhetetlen elektromos búgás hallatszik, de semmi más. Sem a tv hangja, sem a tv-re csatlakoztatott eszköz hangja nem jött át.
3. amikor közvetlenül a média lejátszóhoz csatlakoztattam, akkor sem. Másik média lejátszóval sem.
4. minden eszköz (tv, média lejátszó) audiója át volt állítva digitális kimenetre.
5. még egy érdekesség: amikor a tápegység csatlakozóját kihúztam a dac-ből, majd újra csatlakoztattam, akkor a búgás - majdnem - teljesen megszűnt (csak nagyon magas álláson jött elő, de ott sem volt zavaró). De az öröm itt is véges volt, mert egy idő után újra előjött.Tehát: mindösszesen ez a zavaró búgás jelentkezik, mint hang, semmi más. MI lehet a gond, csinálhattam-e bármit is rosszul? Ja, az optikai kábel vége pirosan ég, szóval az eszközökből elvileg kijön a jel, ezt jól gondolom?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Motoros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Hegesztés topic
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 3700X/GeForce RTX 3080/16GB DDR4 RAM/1.25TB SSD+ 2.5TB HDD konfig eladó
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest